Ελλάδα

Στη “φάκα” γιατροί και δικηγόροι με υπέρογκους λογαριασμούς

Ενω δήλωναν μέχρι 30 χιλιάδες ευρώ ετήσιο εισόδημα, στους λογαριασμούς τους βρέθηκαν μέχρι και 10 εκατ. ευρώ.

Σαράντα γιατροί και δικηγόροι που δήλωναν ετήσιο εισόδημα 20- 30.000 ευρώ, εντοπίστηκαν να εχουν τραπεζικούς λογαρισμούς ακόμη και σε χώρες της Μέσης Ανατολής απο 1 έως 10 εκατ. ευρώ!

Μερικοί απο αυτούς ήδη κλήθηκαν απο το ΣΔΟΕ να δικαιολογήσουν αυτά τα ποσά, αλλά μάλλον δεν έπεισαν τους ελεγκτές. Ενας δικηγόρος με καταθέσεις 5 εκατομ. ευρώ είπε οτι βρήκε τα χρήματα πουλώντας χρυσες λίρες που του άφησε ο πατέρας του ενώ μία γιατρός είπε οτι οι καταθέσεις της προέρχονταν απο … ερωτικά ραντεβού με πελάτες της.

Τώρα, θα κληθούν να πληρώσουν στην εφορία για απόκρυψη εισοδημάτων σχεδόν τα μισά απ’ όσα έχουν σε καταθέσεις.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Είχε εκπαιδευτεί στη χρήση υδατοστεγών πορτών ο 20χρονος που σκοτώθηκε στο πλοίο – Τι λένε πηγές από την εταιρεία
«Η διαδικασία προβλέπει οι συγκεκριμένες πόρτες να ανοίγουν πλήρως και ο ναυτικός πρέπει να περιμένει να ολοκληρωθεί το άνοιγμα προκειμένου να την περάσει»
ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ 22