Ελλάδα

Στην Εισαγγελία Διαφθοράς οι καταγγελίες για την Novartis

Τα δημοσιεύματα του Τύπου σχετικά με την φαρμακευτική εταιρία Novartis Hellas διαβιβάστηκαν από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου στην Εισαγγελία Διαφθοράς.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η εξέλιξη αυτή ήρθε μετά την χθεσινή διαβίβαση των δημοσιευμάτων από τον υπουργό Δικαιοσύνης, Σταύρο Κοντονή, στην κυρία Δημητρίου με την εντολή να διερευνηθεί η βασιμότητα τους.

Τα δημοσιεύματα αφορούν σε  καταγγελίες για χρηματισμό δημοσίων λειτουργών από την φαρμακευτική εταιρεία Novartis Hellas και συγκεκριμένα αναφέρονται σε καταθέσεις δύο στελεχών της Novartis στην Ελλάδα στην αμερικανική επιτροπή κεφαλαιαγοράς στοιχεία για αθέμιτες μεθόδους που χρησιμοποιούσε επί σειρά ετών η εν λόγω εταιρεία προκειμένου να βελτιώσει τη θέση της  στην Ελληνική αγορά.

Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου διαβίβασε τα δημοσιεύματα στην επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς Ελένη Ράικου για τα περαιτέρω.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τι ισχύει με τις ταυτότητες παλαιού τύπου και μέχρι πότε πρέπει να τις αλλάξετε
Η υποχρεωτική μετάβαση στις νέες ψηφιακές ταυτότητες φέρνει σαφείς προθεσμίες και πρακτικές αλλαγές για εκατομμύρια πολίτες, με στόχο την ενίσχυση της ασφάλειας και τη συμμόρφωση με τα ευρωπαϊκά πρότυπα
Τι ισχύει με τις ταυτότητες παλαιού τύπου και μέχρι πότε πρέπει να τις αλλάξετε 8
Σειριακοί αριθμοί και λογισμικό ρίχνουν φως στο μυστήριο με το drone που βρέθηκε στη Λευκάδα
Οι ειδικοί έχουν ήδη εντοπίσει σειριακούς αριθμούς σε επιμέρους συστήματα αλλά και ψηφιακά αποτυπώματα στο λογισμικό του, που θεωρείται ότι μπορούν να αποκαλύψουν τόσο τον κατασκευαστή όσο και τη διαδρομή του
Το μυστηριώδες μαύρο θαλάσσιο drono που εντοπίστηκε από ψαράδες στη Λευκάδα 36