Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Στην κυκλοφορία η νέα πεζογέφυρα της λεωφόρου Μεσογείων στην Αγία Παρασκευή

Στην κυκλοφορία η νέα πεζογέφυρα της λεωφόρου Μεσογείων στην Αγία Παρασκευή
Intime αρχείο

Παραδίδεται προς χρήση την Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου η νέα σύγχρονη πεζογέφυρα επί της Λ. Μεσογείων στην Αγ. Παρασκευή. Το έργο χρηματοδοτήθηκε από το ΠΕΠ της Περιφέρειας Αττικής και δημοπρατήθηκε από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Η νέα πεζογέφυρα θα παραδοθεί στους πολίτες στις 7 το απόγευμα της Τρίτης (22.02.2022), παρουσία του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη και του Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών Γ. Καραγιάννη.

Η σύγχρονη πεζογέφυρα επί της Λεωφόρου Μεσογείων, στην περιοχή της Αγίας  Παρασκευής (ύψος ΙΚΑ), κατασκευάστηκε με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής (ΠΕΠ Αττικής) και δημοπρατήθηκε από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Η νέα πεζογέφυρα είναι η τρίτη που ολοκληρώνεται από τις συνολικά έξι που
κατασκευάζονται σε βασικούς οδικούς άξονες της Αττικής, με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής, μέσω του ΠΕΠ Αττικής 2014 – 2020 και είναι συνολικού
προϋπολογισμού δημοπράτησης 13 εκατ. ευρώ.

Ήδη έχουν παραδοθεί στην κυκλοφορία η πεζογέφυρα Αλίμου, η οποία βρίσκεται στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, στη συμβολή της με την Καλαμακίου και η πεζογέφυρα στο ύψος του Παλαιού Φαλήρου, επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις