Ελλάδα

Στις οκτώ η τηλεμαχία των…6!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ FREENEWS.GR
/AkamaiFlashPlayer.swf?src=rtmp%3A//cp77174.live.edgefcs.net/live/filotheastream-flash@13603" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="326" height="283">
live.pasok.gr

Αν και μετά από αίτημα των δημοσιογράφων που έγινε αποδεκτό, θα υπάρχει χρόνος για δεύτερη διευκρινιστική ερώτηση προς τους πολιτικούς αρχηγούς, όπως ίσχυε και στις προηγούμενες τηλεμαχίες. Όμως δεν φαίνεται πως θα αλλάξει κάτι ουσιαστικό σε σχέση με τα προηγούμενα ντιμπέιτ.

Κάθε δημοσιογράφος θα αναλάβει ένα θεματικό κύκλο, μετά το πέρας του οποίου κάθε πολιτικός αρχηγός θα έχει το δικαίωμα να θέσει μια ερώτηση σε έναν από τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς της επιλογής του χωρίς δικαίωμα σχολιασμού.

Το ντιμπέιτ θα έχει έξι ενότητες: οικονομία, περιβάλλον, δημόσια διοίκηση, εργασία και κοινωνική πολιτική, παιδεία, εξωτερική πολιτική.

Στο ντιμπέιτ θα συμμετάσχουν οι δημοσιογράφοι: Μαρία Χούκλη (ΕΡΤ), Παύλος Τσίμας (Mega), Νίκος Ευαγγελάτος (ΑΝΤ1), Αντώνης Σρόιτερ (Alpha), Αιμίλιος Λιάτσος (Star), Ανδρέας Κωνσταντάτος (Alter) και Σία Κοσιώνη (ΣΚΑΙ).

Στις 20:00 την Τρίτη, θα διενεργηθεί η πρώτη τηλεοπτική αναμέτρηση μεταξύ των δύο υποψηφίων πρωθυπουργών Κώστα Καραμανλή και Γιώργου Παπανδρέου.

Στην τηλεμαχία συντονίστρια θα είναι η δημοσιογράφος Μαρία Χούκλη από την ΕΡΤ.

Η σειρά των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι η εξής: Οικονομία- Ανάπτυξη, Κοινωνικά θέματα – Παιδεία, Κράτος – Δημόσια Διοίκηση, Περιβάλλον-Υποδομές, Εξωτερική πολιτική.

Ο χρόνος τοποθέτησης του κάθε αρχηγού είναι: Τρία λεπτά για κάθε πρωτολογία, τρία λεπτά για κάθε δευτερολογία και ένα λεπτό για κάθε τριτολογία.

Το ντιμπέιτ ολοκληρώνεται με τρίλεπτες γενικές τοποθετήσεις των δύο αρχηγών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Απήγαγαν 20χρονο οδηγό μηχανής στα Γλυκά Νερά - «Με βάζουν στο αμάξι, με πάνε στο βουνό και με πλακώνουν στο ξύλο»
Ένας εκ των 2 συλληφθέντων παραδέχτηκε την ενοχή του και ζήτησε συγγνώμη από τον 20χρονο - «Δεν είχα λεφτά και με απείλησαν κλείνοντας μου για την επόμενη μέρα να τους πάω χρήματα» τονίζει το θύμα
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
Βίντεο από τη δράση οπαδών μεγάλης ομάδας – Σωρεία κακουργηματικών πράξεων για τους 13 συλληφθέντες
Οι κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν σε ανακρίτρια ανηλίκων, καθώς ένας εκ των συλληφθέντων είναι ανήλικος, και αναμένεται να ζητήσουν και να λάβουν προθεσμία για να προετοιμάσουν τις απολογίες τους
Κατασχεθέντα αντικείμενα από τη δράση των οπαδών
4
«Ψάχναμε με φακούς, οι γονείς δεν μας άνοιγαν, δεν ξέραμε τι θα αντικρίσουμε» λέει ο αστυνομικός που βρήκε το μωρό στο μπαλκόνι στη Θεσσαλονίκη
«Εισβάλαμε στο σπίτι, το οποίο δεν είχε ρεύμα και ακολουθήσαμε το κλάμα του παιδιού - Οι γονείς κοιμόντουσαν στο δωμάτιο με άλλα τρία ανήλικα ενώ το παιδί έκλαιγε», λέει ο αστυνομικός
Το μπαλκόνι στο οποίο παράτησαν το μωρό οι γονείς του
19
Επιστρέφουν στην Ελλάδα οι καλλιτέχνες που αποκλείστηκαν στο Ισραήλ - «Πέρασαν πύραυλοι από πάνω μας, είμαστε σε τέσσερα λεωφορεία περίπου 400 Έλληνες»
«Μας έβαλαν σε πούλμαν, δεν ξέρουμε τον προορισμό, στόχος είναι να φτάσουμε στα σύνορα. Μας περιμένουν αεροπορικά αεροσκάφη και boeing», λένε οι Έλληνες καλλιτέχνες για το μακρύ ταξίδι της επιστροφής από τη Μέση Ανατολή
Μανώλης Καραντίνης
2