Ελλάδα

Στο 401 αξιωματικός της Αστυνομίας – Τραυματίστηκε έξω από το Μαξίμου

Πρόκειται για ανθυπαστυνόμο της ΟΠΚΕ ο οποίος βρισκόταν έξω από το Μαξίμου όταν έφτασαν τα μέλη του ΠΑΜΕ.

Ο ανθυπαστυνόμος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια έντασης έξω από το Μαξίμου και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Αθήνας.

Οι πληροφορίες του newsit.gr λένε ότι ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. ίσως χρειαστεί να υποβληθεί και σε επέμβαση.

pame maximou

Συνδικαλιστές της Αστυνομίας δηλώνουν πάντως την αγανάκτησή τους, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο αξιωματικός βρέθηκε στην Ηρώδου Αττικού να επιχειρεί μαζί με άνδρες των ΜΑΤ και της ΥΜΕΤ, χωρίς να έχει την απαραίτητη εκπαίδευση και τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Ρεπορτάζ: Θ. Πάνου

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός σήμερα: Καταιγίδες στα νησιά, χιόνια στα ορεινά – Τοπικές βροχές σε Αττική και Θεσσαλονίκη
Η θερμοκρασία θα φτάσει στα κεντρικά και βόρεια τους 12 με 16 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 16 με 18 και τοπικά στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 19 βαθμούς Κελσίου
καιρός