Ελλάδα

Στο Αυτόφωρο αδελφός γνωστής παρουσιάστριας: Πιάστηκε να οδηγεί μεθυσμένος και επιτέθηκε σε αστυνομικούς

Ο 38χρονος δεν σταμάτησε στο σήμα των αστυνομικών και έτσι ξεκίνησε η κινηματογραφική καταδίωξή του - Κατά τον έλεγχο, ξεκίνησε να ουρλιάζει και να σπρώχνει τους αστυνομικούς

Συνελήφθη και οδηγείται στο Αυτόφωρο, αδερφός γνωστής παρουσιάστριας της ελληνικής τηλεόρασης γιατί οδηγούσε «τύφλα στο μεθύσι»! Μάλιστα, για να καταφέρουν οι αστυνομικοί να τον πιάσουν, χρειάστηκε να καταδιώξουν το μαύρο Mini Cooper του 38χρονου, στα Βόρεια Προάστια.

Όταν οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον μπλοκάρουν, ο αδελφός της παρουσιάστριας βγήκε έξω και σαν θηρίο ανήμερο, φώναξε στους αστυνομικούς, έριξε την υπηρεσιακή ταυτότητα του ενός και στη συνέχεια ξεκίνησε να τους σπρώχνει.

Στη μέτρηση αλκοτέστ που έγινε, βρέθηκαν 0.66 μιλιγκράμ, ανά λίτρο ενώ αντιμετωπίζει κατηγορίες και για «βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων». 

Προσπέρασε «ασφαλίτικο» όχημα, τον καταδίωξαν και πέταξε κάτω ταυτότητα αστυνομικού

Ήταν 02:30 σήμερα τα ξημερώματα (17.08.2025), όταν ο 38χρονος αδερφός της γνωστής παρουσιάστριας, προσπέρασε σε διαχωριστική γραμμή -όπου απαγορεύεται η προσπέραση-, ένα αυτοκίνητο της Ασφάλειας Κηφισίας στη οδό Ελευθερίου Βενιζέλου στη Νέα Ερυθραία.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, έκαναν σήμα στο μαύρο Mini Cooper να σταματήσει όμως ο οδηγός πάτησε γκάζι και ακολούθησε καταδίωξη. Λίγη ώρα αργότερα κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν όμως κατεβαίνοντας από το όχημα, ο άνδρας πέταξε κάτω την υπηρεσιακή ταυτότητα του ενός αστυνομικού και στη συνέχεια άρχισε να τον φωνάζει και να τον σπρώχνει.

Στο κέντρο της Άμεσης Δράσης σήμανε συναγερμός και στο σημείο έφθασαν ενισχύσεις όπου πέρασαν χειροπέδες στον 38χρονο. Στις δυο μετρήσεις που έγιναν, η πρώτη έδειξε 0.65 μιλιγκράμ αν λίτρο και η δεύτερη 0.66.

Ο μεθυσμένος οδηγός συνελήφθη και σήμερα οδηγείται στο Αυτόφωρο. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ηλικιωμένοι ξεγέλασαν απατεώνα που παρίστανε υπάλληλο του ΔΕΔΔΗΕ για να τους κλέψει στα Γλυκά Νερά
Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι κατάλαβε την απάτη, αφού είχε πέσει ξανά θύμα εξαπάτησης, με αποτέλεσμα να κάνει ότι τον πιστεύει αλλά στην πραγματικότητα είχε ειδοποιήσει την αστυνομία
Γλυκά Νερά
Νεαρός έβαλε το πίτμπουλ του να επιτεθεί σε 30χρονο για να τον ληστέψει στην Ομόνοια - «Με έριξε κάτω και το σκυλί με δάγκωνε»
Ο δράστης όταν εντόπισε τον 30χρονο ξεκίνησε να τον γρονθκοπεί, ενώ την ώρα που το θύμα ζήτησε βοήθεια εκείνος έδωσε εντολή στο σκυλί να επιτεθεί
Σκύλος
10