Ελλάδα

Στο ΣτΕ οι ιδιοκτήτες εστιατορίων για το κάπνισμα

Στο ΣτΕ κατέθεσαν σήμερα τις απόψεις τους για τον αντικαπνιστικό νόμο οι ιδιοκτήτες εστιατορίων και καφετεριών

Στις 15 Νοεμβρίου θα βγει η προσωρινή απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για τον αντικαπνιστικό νόμο.

Ο Πανελλήνιος σύνδεσμος καταστημάτων εστίασης και διασκέδασης κατέθεσε σήμερα τις απόψεις των μελών του σχετικά με την ολική απαγόρευση  του καπνίσματος στις επιχειρήσεις τους.

 Το ΣτΕ θα εκδόσει μετά από 20 ημέρες απόφαση η οποία στην περίπτωση που δικαιώσει τα μέλη του συνδέσμου θα ανοίξει ο δρόμος για την ανάκληση του αντικαπνιστικού νόμου.

Σύμφωνα με τα μέλη του συνδέσμου σε όσες χώρες επιβλήθηκε ο νόμος έκλεισε το 30% των επιχειρήσεων εστίασης και διασκέδασης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θεσσαλονίκη: «Ο γιος μου δεν φαίνεται στο βίντεο» λέει η μητέρα ενός από τα 6 άτομα που κατονόμασε για τον ομαδικό βιασμό της η 13χρονη
Το θέμα, όμως, είναι αν το συγκεκριμένο παιδί ήταν εκείνο που κατέγραφε τις εικόνες φρίκης από το κινητό του τηλέφωνο και στη συνέχεια τις «ανέβαζε» στο διαδίκτυο
Θλιμμένη γυναίκα