Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Στον εισαγγελέα οι γονείς της 4χρονης που εξαφανίστηκε – Αγωνία για την μικρή Άννυ – Σε απόγνωση ο δικηγόρος που τους έχει αναλάβει

Στον εισαγγελέα οι γονείς της 4χρονης που εξαφανίστηκε – Αγωνία για την μικρή Άννυ – Σε απόγνωση ο δικηγόρος που τους έχει αναλάβει

Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση της 4χρονης Αννυ. Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν στις 13.30 οι γονείς της για παράνομη κατοχή ουσιών. “Εγώ με τον πατέρα δε βγάζω άκρη, ο άνθρωπος λέει πράγματα της φαντασίας του” δήλωσε στο Newsit o δικηγόρος που τους έχει αναλάβει.

Στον εισαγγελέα μαζί με τους γονείς του παιδιού οδηγήθηκε και ο 70χρονος που εμπλέκεται στην υπόθεση επειδή φιλοξενούσε την μητέρα της 4χρονης.

Οι…σουρεάλ ισχυρισμοί του πατέρα και η “απόγνωση” του δικηγόρου

Οπως δηλωσε στο Newsit o δικηγόρος των γονιών και του 70χρονου, Σταύρος Γεωργίου “χθες το βράδυ στις 12.00, μετά από 12ωρη απομόνωση, συναντήθηκα και με τους τρεις εντολείς μου. Τελικά δεν απέδωσε δυστυχώς η αστυνομική επιχείρηση και η αστυνομική μέθοδος, δηλαδή στο θέμα του παιδιού είμαστε από εκεί που ξεκινήσαμε.

Το μόνο που έχουμε είναι οτι σήμερα οδηγούνται στο αυτόφωρο ο 70χρονος και οι γονείς για κατοχή δύο ηρεμιστικών χαπιών χωρίς συνταγή. Στη συνέχεια το ζευγάρι θα επιστρέψει στη ΓΑΔΑ προκειμένου να απολογηθεί καθώς σχηματίζεται σε βάρος τους δικογραφία για ψευδορκία.

Η μητέρα εμμένει σε αυτά που έχω ήδη πει. Χθες το βράδυ που την ξαναείδα μου είπε οτι το παιδί, όσο εκείνη ήταν στη Βουλγαρία ήταν μαζί με τον πατέρα του, ο οποίος ήταν σε μια κατάσταση όχι πολύ καλή και ενώ κοιμόταν το κοριτσάκι άνοιξε την πόρτα και έφυγε από το σπίτι.

 Μου κάνει εντύπωση που δεν έχει υπάρξει καμία ανταπόκριση στο θέμα του παιδιού. Δεν έχει υπάρξει κάποιος να το έχει δει και έχει εξαφανιστεί τόσες μέρες.

Στο ερώτημα γιατί η μητέρα είπε αρχικά ψέμματα για το γεγονός οτι άφησε τη μικρή σε μια φίλη της ο κύριος Γεωργίου απάντησε “ειμαι ευθύς, προφανώς για να καλύψει τον συντροφό της.

Οσο και αν με δεσμεύουν μερικά πράγματα ο πατέρας λέει και ξελέει. Οποιος αυτον τον άνθρωπο τον λαμβάνει υπόψη σοβαρά στην κατάσταση που είναι, προφανώς στερείται εμπειρίας. Εγώ δεν μπορώ να συνεννοηθώ. Μου λέει πράγματα τα οποία φαντάζεται. Μου έχει επαναλάβει συνεχώς οτι ασκείται σε βάρος του αστυνομική βία, την οποία εγώ δεν μπόρεσα να διαπιστώσω. Ο άνθρωπος μου έλεγε φαντασίες από τα στερητικά σύνδρομα που έχει.

Ζήτησα ψυχρά από τους γονείς να μου δηλώσουν την άποψη τους για το τι συνέβη, τουλάχιστον μια πιο λογική εξήγηση απο μια εξαφανισμένη κοπέλα και χθες το βράδυ η μάνα επαναλαμβάνω επέμεινε οτι το παιδί έφυγε από το σπίτι του πατέρα.

Την ρώτησα αν είναι δυνατόν να συνέβη κάτι άλλο και είπε όχι. Πιστεύω οτι είχε συμβεί κάτι άλλο, τώρα πια θα μου το έλεγε” είπε τέλος ο κύριος Γεωργίου.

Ακούστε τη δήλωση του δικηγόρου Σταύρου Γεωργίου στο NewsIt…

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ – ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ:  ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε