Παρασκευή, 29 Μαρ.
18oC Αθήνα

Στον εισαγγελέα οι γονείς της μικρής Μαρίας – Κατηγορούνται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο

Στον εισαγγελέα οι γονείς της μικρής Μαρίας – Κατηγορούνται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο

Λίγο πριν από 11:30 το πρωί της Τρίτης (03.05.2016) οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα οι γονείς της μικρής Μαρίας Ειρήνης Πρίντεζη, που εξαφανίστηκε την Κυριακή του Πάσχα αλλά βρέθηκε σχεδόν 20 ώρες μετά στη λεωφόρο Καβάλας στο ύψος της Αφαίας Χαϊδαρίου.

Οι γονείς του κοριτσιού κρατήθηκαν τη Δευτέρα και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα για να απολογηθούν καθώς σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Ωστόσο, μετά την απολογία τους αναμένεται να αφεθούν ελεύθεροι αφού όπως επεσήμαναν και αξιωματικοί της Ασφάλειας, δεν φαίνεται να υπάρχει δόλος από πλευράς τους.

Οι δυο γονείς δεν έχουν δει το κοριτσάκι τους από τη στιγμή που βρέθηκε, μετά την απολογία τους, όμως, αναμένεται να το επισκεφτούν στο Παίδων Αγία Σοφία όπου έχει μεταφερθεί για να της γίνουν κάποιες προληπτικές εξετάσεις. Μαζί με τη μικρή Μαρία από το απόγευμα της Δευτέρας βρίσκεται η θεία της.

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προληπτικά για εξετάσεις, καθώς από την εξέτασή του και από ιατροδικαστή δεν διαπιστώθηκε κακοποίηση ή κάτι άλλο σοβαρό για την υγεία του, πέρα από την εμφανή ταλαιπωρία του και τις γρατζουνιές στα χέρια και στα πόδια οι οποίες, όπως εκτιμάται, προκλήθηκαν από τα χόρτα και τα κλαδιά της περιοχής. Επίσης έχει γρατζουνιές στο πρόσωπο και πάλι από την ίδια αιτία, γι’ αυτό εκτιμάται ότι πιθανόν κοιμήθηκε τη νύχτα κάπου στα χωράφια.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε