Ελλάδα

Στους δρόμους της Θεσσαλονίκης οι ένστολοι – “Πυρετός” κινητοποιήσεων

Σε κλοιό διαδηλωτών η συμπρωτεύουσα. Κόμματα, φορείς, εργαζόμενοι αλλά και οπαδοί ομάδων, θα πραγματοποιήσουν συγκεντρώσεις σε διαφορετικά σημεία της πόλης.

Το κύκλο των κινητοποιήσεων άνοιξαν ήδη απο τις 12 οι ένστολοι, με συγκέντρωση μπροστά από το Λευκό Πύργο, που ακολούθησε πορεία.

H πορεία των ενστόλων κατέληξε  στο ξενοδοχείο Μακεδονία και παρέδωσαν ψήφισμά στον υπουργό Μακεδονίας – Θράκης.

Στις 6 το απόγευμα στο άγαλμα του Βενιζέλου, συγκεντρώνονται μέλη της ΓΣΕΕ, της ΑΔΕΔΥ, του ΕΚΘ, της ΕΔΟΘ, Εργατικών Κέντρων της Βόρειας Ελλάδας, αλλά και των συνδικάτων του ευρύτερου δημόσιου τομέα.

Την ίδια ώρα θα πραγματοποιηθούν οι συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ, της εξοκοινοβουλευτικής Αριστεράς, αλλά και των οπαδών της ομάδας ποδοσφαίρου του Ηρακλή, ενώ λίγο μετά τις 7 το βράδυ θα ξεκινήσουν οι πορείες στο κέντρο της πόλης.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, αναπτύσσονται από το πρωί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενόψει των κινητοποιήσεων που έχουν προγραμματίσει συνδικαλιστικές οργανώσεις και σωματεία.

Τα μέτρα ασφαλείας είναι ιδιαίτερα αυξημένα και από τις 2 το μεσημέρι το κέντρο της πόλης θα κλείσει για τα αυτοκίνητα. Ήδη, η τροχαία πραγματοποιεί εκτροπές στην κυκλοφορία των οχημάτων, γύρω από τις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ, όπου ο πρωθυπουργός, αυτή την ώρα πραγματοποιεί τα εγκαίνια της φετινής έκθεσης.

Δείτε τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Διαβάστε

2 ευρώ το εισιτήριο το βράδυ των εγκαινίων της ΔΕΘ – Έχει και συναυλία

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Άγνωστος επιτίθεται σε γυναίκες με μικρά παιδιά σε παιδική χαρά στο Περιστέρι - «Πέταξε έναν αναπτήρα, άρχισε να βρίζει και να απειλεί»
«Πήγε να κάψει τα μαλλιά μιας γυναίκας, έβαλε μπροστά το αυτοκίνητό του και πήγε να πατήσει δύο παιδάκια» λένε αυτόπτες μάρτυρες και θύματα του άνδρα
man closing his hand tightly. Clenched fist. Hand gesture. Fight, strength and determination concept.
Διαφορετική διαμαρτυρία Ηπειρωτών στο Ζάππειο: Κλαρίνο, φουστανέλες και χοροί – «Η ιστορία της Ελλάδας δεν ιδιωτικοποιείται»
Οι εικόνες από το σημείο αποτυπώνουν εκατοντάδες ανθρώπους με παραδοσιακές φορεσιές να σχηματίζουν έναν τεράστιο χορό που «αγκάλιασε» το μέγαρο, στέλνοντας μήνυμα προστασίας της δημόσιας περιουσίας
Ζάππειο
Η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας απαντά στο γιατί δεν πραγματοποιήθηκαν συλλήψεις μετά τα επεισόδια στο ΑΠΘ
Οι ουσιαστικές και «σοβαρές» συλλήψεις απαιτούν χρόνο για την αξιολόγηση των στοιχείων, την ταυτοποίηση των εμπλεκομένων και την πλήρη δικονομική θωράκιση, ξεκαθαρίζει η Ένωση
Επεισόδια στο ΑΠΘ