Ελλάδα

Στρατός φτώχειας με αριθμούς! Συγκλονιστικά συμπεράσματα από μελέτη του ΣΥΣΜΕΔ

Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι. Η μελέτη που δημοσιοποίησε ο ΣΥΣΜΕΔ απεικονίζει τη φτωχοποίηση στην οποία "καταδικάστηκαν" αναίτια οι στρατιωτικοί με αριθμούς.

Όσο και να θέλουμε να κλείσουμε τα μάτια και τα αυτιά μας στην κραυγή απόγνωσης των στρατιωτικών οι αριθμοί δεν κάνουν ποτέ λάθος.

Όσο αυξάνεται ο αριθμός των μελών της οικογενείας, αλλά και τα χρόνια υπηρεσίας τόσο αυξάνονται οι περικοπές των πληρωτέων αποδοχών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.onalert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τρεις υπόπτους «έδωσε» o σμήναρχος για την υπόθεση κατασκοπείας υπέρ της Κίνας – Οι απειλές και ο «Στίβεν Γουέιν»
Ο συνήγορός του επιβεβαίωσε ότι η προφυλάκιση αποτέλεσε προσωπικό αίτημα του ίδιου του σμηνάρχου, ο οποίος, όπως υποστήριξε, επιθυμεί να κριθεί από τη Δικαιοσύνη και να αναλάβει την ευθύνη που του αναλογεί
Απολογία του 54χρονου σμηνάρχου που κατηγορείται για κατασκοπεία υπέρ της Κίνας
Κύκλωμα λαθραίων τσιγάρων: Στη φυλακή δύο συλληφθέντες – Την Τετάρτη απολογούνται ο «Πούτιν» και ο «Πρόεδρος»
Το κύκλωμα, σύμφωνα με την κατηγορία, είχε δυνατότητα να παράγει σχεδόν 8 εκατομμύρια τσιγάρα τον μήνα, τα οποία μεταφέρονταν στο εξωτερικό, με κέρδη που ξεπερνούσαν τα 5 εκατομμύρια ευρώ μηνιαίως
Ο «θρόνος» με το πρόσωπο του Βλαντίμιρ Πούτιν