Ελλάδα

Σχιστό: Τεράστιο λάθος η μη απαγόρευση των συγκεντρώσεων

Σκηνικό στημένο για να γίνουν επεισόδια θυμίζει η κατάσταση στο Σχιστό. Ήταν τεράστιο λάθος το γεγονός ότι οι συγκεντρώσεις και κατά πολλούς είναι θέμα χρόνου η δημιουργία επεισοδίων.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Προκαλεί τουλάχιστον απορία η επιλογή να επιτραπούν στον ίδιο χώρο και σε απόσταση μερικών μόνο μέτρων οι δύο συγκεντρώσεις στο Σχιστό.


Οι εικόνες του newsit.gr είναι χαρακτηριστικές. Οι “αγανακτισμένοι κάτοικοι” παρουσία βουλευτών της Χρυσής Αυγής έχουν συγκεντρωθεί στη μια πλευρά και μέλη αντιφασιστικών οργανώσεων που είναι υπέρ της δημιουργίας του κέντρου φιλοξενίας προσφύγων έχουν παραταχθεί στην άλλη πλευρά του δρόμου.


Το μόνο που χωρίζει τις δύο πλευρές είναι μερικές κλούβες και οι άνδρες των ΜΑΤ.


Το ερώτημα λοιπόν είναι καθώς η κατάσταση ήταν από πριν γνωστό ότι θα είναι τεταμένη γιατί επετράπη να γίνουν οι συγκεντρώσεις και αυτές τις ώρες απλά να μετράμε αντίστροφα μέχρι την αρχή των επεισοδίων.

Ποιος και γιατί θέλει την ένταση και τι σκοπούς εξυπηρετεί η δημιουργία εντάσεων. Η κυβέρνηση γιατί δεν απέτρεψε ακόμη και το ενδεχόμενο δημιουργίας έντασης;

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Άστατος ο καιρός από το Σάββατο με αφρικανική σκόνη και λασποβροχές - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν
Οι συγκεντρώσεις σκόνης θα αυξηθούν αρχικά στα δυτικά και σταδιακά στην υπόλοιπη χώρα όμως από το απόγευμα θα περιοριστούν στα νότια και ανατολικά ενώ στην Αττική θα σημειωθούν σύντομες τοπικές βροχές
Αφρικανική σκόνη στην Αθήνα