Ελλάδα

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το πολιτικό γραφείο του Κώστα Καραμανλή στην Κλαυθμώνος για τα Τέμπη

Συγκέντρωση έξω από το πολιτικό γραφείο του Κώστα Καραμανλή στην Αθήνα, επί της οδού Παπαρρηγοπούλου στην Κλαυθμώνος, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (24/02/2025) για την τραγωδία στα Τέμπη.

Η κινητοποίηση έξω από το πολιτικό γραφείο του Κώστα Καραμανλή για το θέμα της τραγωδίας στα Τέμπη ξεκίνησε λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Δευτέρας (24/02/2025).

Στο σημείο βρέθηκαν πολλές διμοιρίες των ΜΑΤ καθώς και αστυνομικοί της ασφάλειας. 

Οι διαδηλωτές έστησαν πανό απέναντι από το γραφείο του Κώστα Καραμανλή και φώναξαν συνθήματα κατά του πρώην υπουργού ζητώντας να αποδοθεί δικαιοσύνη για τον χαμό 57 ανθρώπων στα Τέμπη.

Παράλληλα κάλεσαν τους πολίτες να απεργήσουν και να συμμετέχουν στις συγκεντρώσεις της 28ης Φεβρουαρίου για τα Τέμπη. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στη μητέρα του νεκρού παιδιού στο Παλαιό Φάληρο - Τα 3 σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές
Η ίδια διώκεται πλέον για ανθρωποκτονία ανηλίκου σε ήρεμη ψυχική κατάσταση - Τραγικές φιγούρες τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της οικογένειας που έγιναν μάρτυρες της απάνθρωπης συμπεριφοράς της μητέρας τους
Η μητέρα της 3χρονης που βρέθηκε νεκρή στο Παλαιό Φάληρο 4