Ελλάδα

Ένταση μεταξύ φοιτητών στο υπουργείο Παιδείας [pics,vid]

Με καπνογόνα, μουσική, χορό και σύνθημα  «Μαθητές - Φοιτητές ενωμένοι θα βγούμε νικητές!», διαμαρτύρονται μαθητές και φοιτητές έξω από το υπουργείο Παιδείας.

Πιο συγκεκριμένα φοιτητικοί σύλλογοι του Φυσικού, Μαθηματικού, οδοντιατρικής Ιστορικού- Αρχαιολογικού, Δασκάλων, Νηπιαγωγών, Τουριστικών σπουδών, ΦΕΑ και ΝΦΕΕΜΠ συγκεντρώθηκαν για τα ζητήματα των σχολών και των φοιτητικών εστιών.

Ανάμεσα στα αιτήματα τους είναι η άμεση απόσυρση των ηλεκτρονικών μηχανημάτων από τα ΜΜΜ και δωρεάν μετακίνηση για όλους τους φοιτητές και σπουδαστές οργανώνοντας παράλληλα κινητοποίησες σε Ο.Ο.Σ.Α την Τρίτη 28/3.

Από τη μεριά τους οι μαθητές από σχολεία του Πειραιά διαμαρτύρονται για την κατάργηση των επαναληπτικών εξετάσεων αλλά για την παραπαιδεία.

Κάποια στιγμή ωστόσο, υπήρξε ένταση μεταξύ φοιτητών αφού κάποιοι μπήκαν μέσα στο υπουργείο ενώ κάποιοι άλλοι διαφωνούσαν.

Ακολούθησε ένταση και με υπηρεσιακό παράγοντα του υπουργείου Παιδείας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Μ. ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Την παραίτηση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τις υποκλοπές ζητά ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών
«Η άρνηση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να εκπληρώσει το κατά νόμο καθήκον του σε μια τόσο σημαντική υπόθεση αποτελεί θεσμική εκτροπή» αναφέρεται μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
Συγκλονίζει η μία από τους τραυματίες από την επίθεση του 89χρονου στο Πρωτοδικείο: «Μπήκα στον φωταγωγό για να γλιτώσω»
«Είδα ότι αιμορραγούσα πολύ από το αριστερό μου πόδι. Ήρθε το ΕΚΑΒ και μου είπαν ότι έχω θραύσματα από σκάγια στο πόδι μου» λέει η υπάλληλος του Πρωτοδικείου
Φωτογραφία ντοκουμέντο από τη σύλληψη του 89χρονου στην Πάτρα
Βενζίνη και πετρέλαιο κίνησης: «Πονοκέφαλος» για τους οδηγούς οι τιμές καυσίμων – Έσπασε και πάλι το φράγμα των 2 ευρώ
Οι εξελίξεις στη διεθνή αγορά ενέργειας επηρεάζουν τις τιμές, με το «ράλι» στο χρηματιστήριο πετρελαίου και τις γεωπολιτικές εντάσεις –όπως οι εξελίξεις γύρω από το Ιράν και τα Στενά του Ορμούζ– να δημιουργούν έντονη ανησυχία για αυξήσεις
Βενζίνη 13