Ελλάδα

Ένταση στην συγκέντρωση της ΠΟΕ – ΟΤΑ στο υπουργείο Εσωτερικών [vid]

Το απόλυτο κυκλοφοριακό χάος επικράτησε για λίγα λεπτά στην οδό Σταδίου στο ύψος της πλατείας Κλαυθμώνος από την συγκέντρωση της ΠΟΕ - ΟΤΑ. Οι συγκεντρωμένοι αιφνιδιαστικά έκλεισαν την Σταδίου με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί κομφούζιο.

 

Νωρίτερα, δημιουργήθηκε μικροένταση όταν οι συγκεντρωμένοι άρχισαν να χτυπούν τα κατεβασμένα ρολά του υπουργείου, ενώ άδειασαν και έναν κάδο έξω από το υπουργείο.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ

Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν πως παραμένουν απλήρωτοι για περισσοτερο από τέσσερις μήνες. Αν και έχουν ανανεωθεί οι συμβάσεις τους, σε ορισμένες περιπτώσεις αθροιστικά ξεπερνούν τους 24 μήνες και έτσι δεν εγκρίνονται τα εντάλματα πληρωμής καθώς θεωρείται αντισυνταγματικό. Γι αυτό τον λόγο αναμένεται να ζητησουν συνάντηση με την πρόεδρο του ελεγκτικού συνεδρίου, κ. Θεοτοκάτου.

“Είναι δυνατόν να μας έχουν στο περίμενε; Είναι απαράδεκτο! Έχουμε έρθει να βρούμε τον υπουργό και να ζητήσουμε να πληρωθούν όλοι οι εργαζομενοι των δήμων”, λέει στο newsit.gr ο πρόεδρος της ΠΟΕ ΟΤΑ, Νίκος Τράκας. “Μέχρι ποτε θα συνεχιζεται αυτή η κατάσταση;”, διερωτάται.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τα μηνύματα που έστελνε ο γυμνασιάρχης από την Σάμο που κατηγορείται για βιασμό ανήλικων - «Οι γάμπες σου είναι όμορφες»
Μαθητής κατήγγειλε πως ο γυμνασιάρχης του έταξε χαρτζιλίκι πριν ζητήσει να του κάνει μασάζ στα πόδια - «Μου είπε ότι θα μου κάνει δώρο ποδοσφαιρικά παπούτσια και ταξίδι με το σκάφος του»
Άνδρας
Φωτιές σε Κεφαλονιά, Φωκίδα και Βόνιτσα - Μηνύματα του 112 στην Ζάκυνθο για εκκένωση δύο περιοχών
Δύσκολη αναμένεται και η σημερινή μέρα καθώς οι άνεμοι πνέουν ισχυροί και ήδη από το πρωί η Πυροσβεστική δίνει μάχη σε τέσσερα διαφορετικά μέτωπα
Φωτιά στη Ζάκυνθο
Ανανεώθηκε πριν 6 λεπτά