Ελλάδα

Σύγκρουση δεξαμενόπλοιου με αλιευτικό στον Καφηρέα

Συναγερμός σήμανε νωρίς το πρωί της Πέμπτης (22.04.2021) εξαιτίας της σύγκρουσης δεξαμενόπλοιου υπό σημαία Μάλτας με αλιευτικό υπό ελληνική σημαία νότια του στενού Καφηρέα.

Από τη σύγκρουση του δεξαμενόπλοιου με το αλιευτικό δεν αναφέρθηκε κανένας τραυματισμός, παρά μόνο μικρές υλικές ζημιές.

Στη θαλάσσια περιοχή επικρατούσαν καλές καιρικές συνθήκες.

Στο σημείο έσπευσε περιπολικό σκάφος του Λιμενικού.

Μετά από διαβεβαιώσεις των δύο πλοιάρχων ότι δεν υπήρχε πρόβλημα, τα δύο πλοία συνέχισαν τα δρομολόγια τους.

Το δεξαμενόπλοιο, με 24 άτομα αλλοδαπό πλήρωμα, είχε αποπλεύσει από το Νοβοροσίσκ για την Τεργέστη. Στο αλιευτικό σκάφος επιβαίνει 6μελές πλήρωμα (τέσσερις αλλοδαποί δύο Έλληνες). Είναι όλοι καλά στην υγεία τους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Παραιτήθηκε ο δήμαρχος Νότιας Κέρκυρας Βασίλης Χειμαριώτης - Διαμαρτύρεται για το πρόβλημα της λειψυδρίας
Στην επιστολή του προς τους δημότες ο Βασίλης Χειμαριώτης κάνει λόγο για «για καθυστερήσεις και εμπόδια από πλευράς της κυβέρνησης αλλά και για συνεργασίες χωρίς ανταπόκριση, σε τοπικό επίπεδο»
Το Σιδάρι στην Κέρκυρα