Ελλάδα

Συναγερμός για ένα… λαμπατέρ στο υπουργείο Ανάπτυξης – Το είχαν παραγγείλει από το Internet

Ένα ολόκληρο υπουργείο και η Ελληνική Αστυνομία αναστατώθηκαν για ένα... λαμπατέρ. Θεωρήθηκε ύποπτο δέμα, κλήθηκαν οι πυροτεχνουργοί αλλά ο "θησαυρός" αποδείχθηκε άνθρακας!

Ο συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν κλήθηκαν οι άνδρες του τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών γιατί στο υπουργείο είχε φτάσει ένα δέμα από το εξωτερικό, το οποίο οι υπάλληλοι θεώρησαν ύποπτο.

Οι πυροτεχνουργοί πήγαν στο υπουργείο, εξέτασαν το δέμα, έκαναν ελεγχόμενες εκρήξεις και αποδείχθηκε πως όχι μόνο δεν επρόκειτο για βόμβα, αλλά για ένα εντελώς αθώο λαμπατερ. Το οποίο κάποιος είχε παραγγείλει μέσω διαδικτύου. Το δέμα έφτασε στο υπουργείο και όταν ο υπάλληλος που το παρέλαβε είδε το καλώδιο, σήμανε… συναγερμό!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Απόπειρα ληστείας και επίθεση με καλάσνικοφ στην Αιτωλοακαρνανία - «Απείλησαν τη μητέρα μου “αν μιλήσεις θα σε σκοτώσω”»
Τρεις άνδρες έστησαν καρτέρι σε οικογένεια, χτύπησαν τον πατέρα, απείλησαν και προσπάθησαν να δέσουν τη μητέρα και πυροβόλησαν με όπλο τον γιο
Αιτωλοακαρνανία
Συνελήφθη οικιακή βοηθός στη Χίο για σωματική βλάβη σε βάρος ηλικιωμένου - Τον χτύπησε στο κεφάλι και τον έδεσε στο κρεβάτι
Το περιστατικό αποδείχτηκε με βίντεο που κατέθεσε η κόρη του θύματος στην Αστυνομία, το οποίο τραβήχτηκε από κάμερα που είχε τοποθετήσει στο σπίτι όπου έμενε ο πατέρας της και η μητέρα της με την οικιακή βοηθό
Μοτοσικλέτα της Ελληνικής Αστυνομίας