Ελλάδα

Συναγερμός στη Νέα Παραλιακή! Φόβοι για διαρροή φυσικού αερίου!

Συναγερμός έχει σημάνει στη Νέα Παραλιακή κοντά στο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος καθώς εργάτες που έσκαβαν εκεί κοντά, ειδοποίησαν πως ενδέχεται να χτύπησαν αγωγό φυσικού αερίου.

Οι εργάτες πραγματοποιούσαν έργα οδοποιίας στο σημείο και ενδέχεται να έχουν προκαλέσει ρήγμα σε αγωγό φυσικού αερίου στο ύψος του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος στη Νέα Παραλιακή.

Η Τροχαία έχει ήδη κλείσει τον δρόμο για λόγους ασφαλείας και θα κλείσει και το αντίθετο ρεύμα προς Γλυφάδα.

xartis kinisi

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Μαϊμού» αστυνομικός λήστεψε αλλοδαπό στον Άγιο Δημήτριο – Άγνωστοι ξυλοκόπησαν 23χρονο και του πήραν τα παπούτσια στο Νέο Ηράκλειο
Ο «μαϊμού» αστυνομικός πλησίασε τον αλλοδαπό ο οποίος περίμενε σε στάση λεωφορείου και βγαίνοντας από το όχημα του είπε: «Ψηλά τα χέρια, αστυνομία»
περιπολικό