Ελλάδα

Συνελήφθη 35χρονος στην Αττική για διάρρηξη «μαμούθ» με λεία 400.000 ευρώ στη Θεσσαλονίκη

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ένας διαρρήκτης σε περιοχή της Αττικής, ο οποίος είχε μπει σε διαμέρισμα στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης κλέβοντας 300.000 ευρώ μετρητά, κοσμήματα χρηματικής αξίας περίπου 100.000 ευρώ και τρία τάμπλετ.

Πρόκειται για 35χρονο από τη Γεωργία, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη μετά από σχετικό ένταλμα, στο πλαίσιο συνεργασίας αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς με αστυνομικούς του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Η διάρρηξη, σύμφωνα με σχετική καταγγελία, έγινε τον Νοέμβριο του 2022 όταν παραβιάστηκε παράθυρο διαμερίσματος 33χρονης, ερευνήθηκε ο χώρος και από το εσωτερικό αφαιρέθηκαν τα χρήματα και τα κοσμήματα.

Παρουσία εκπροσώπου δικαστικής Αρχής, έγινε έρευνα στο διαμέρισμα που διέμενε ο 35χρονος άντρας, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος κλειδιών θυρών διαφορετικών εταιρειών, μηχάνημα κοπής-διαμόρφωσης κλειδιών, αντικείμενα που διευκολύνουν τη διάρρηξη οικιών με αντικλείδι και κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσε στο πλαίσιο της εγκληματικής του δράσης.

Επιπρόσθετα, βρέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών ουσιών, για την οποία σχηματίστηκε αυτοτελής δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορυδαλλού. Ο 35χρονος θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Έφτασε στα δικαστήρια ο 23χρονος για τη δολοφονία του 20χρονου - Παραμένουν άγνωστα τα κίνητρα της επίθεσης, αναζητούνται ακόμη 2 άτομα
Το χρονικό της δολοφονίας, τα όσα ισχυρίστηκε ο 23χρονος στις αρχές και τα σοκαριστικά βίντεο ντοκουμέντο από τους δρόμους της Καλαμαριάς, λίγο μετά την επίθεση με το μαχαίρι
23χρονος
13
Φωτιά σε αυτοκίνητο μέσα σε μάντρα στην Πάτρα - Άγνωστος πέταξε φωτοβολίδα και εξαφανίστηκε
Στο σημείο έσπευσαν και επιχείρησαν 7 πυροσβέστες με 3 οχήματα, ωστόσο από την φωτιά καταστράφηκε ολοσχερώς το πολυτελές όχημα, ενώ σοβαρές υλικές ζημιές υπέστη ένα ακόμα ΙΧ
Πάτρα
Συγκλονίζει ο πατέρας του 18χρονου που σκοτώθηκε μετά από πτώση από μπαλκόνι στον Πύργο - «Η απουσία του άφησε κενό που δεν γεμίζει ποτέ»
«Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το χαμόγελό του, τη δύναμή του, το πάθος του για τον αθλητισμό και τη ζωή. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το παιδί που μας έκανε περήφανους κάθε μέρα» γράφει ο πατέρας του
Πύργος: Συγκλονίζει ο πατέρας του 18χρονου που σκοτώθηκε  μετά από πτώση από μπαλκόνι – «Η απουσία του άφησε κενό που δεν γεμίζει ποτέ»