Ελλάδα

Συνελήφθη ο φοιτητής που χαστούκισε την ιδιοκτήτρια κυλικείου στην Πολυτεχνειούπολη

Πρόκειται για έναν 34χρονο φοιτητή, ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία είχε απασχολήσει και στο παρελθόν για διάφορες άλλες υποθέσεις, έχει συλληφθεί για συμμετοχή σε μικρής έκτασης επεισόδια

Συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης (06.05.2025) και λίγο πριν λήξει το αυτόφωρο ο φοιτητής που χτύπησε την υπεύθυνη του κυλικείου στην Πολυτεχνειούπολη.

Πρόκειται για φοιτητή που είχε ταυτοποιηθεί από τις αστυνομικές αρχές και τον εντόπισαν σε σπίτι μιας φίλης του στου Ζωγράφου όπου είχε καταφύγει μετά την επίθεση στην ιδιοκτήτρια του κυλικείου στην Πολυτεχνειούπολη. Ο φοιτητής θα οδηγηθεί το πρωί της Τετάρτης (07.05.2025) στον εισαγγελέα.

Πρόκειται για έναν 34χρονο φοιτητή, ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία είχε απασχολήσει και στο παρελθόν για διάφορες άλλες υποθέσεις, έχει συλληφθεί για συμμετοχή σε μικρής έκτασης επεισόδια.

Η επίθεση σημειώθηκε χθες Δευτέρα (05.05.2025) γύρω στις 13:05 στη Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου όταν μια ομάδα φοιτητών προσπάθησε να κολλήσει αφίσες στο κυλικείο. Όταν η υπεύθυνη ζήτησε να μην κολλήσουν, ένα από τα άτομα τη χαστούκισε.

«Δεν μπορώ να δεχθώ ότι κάποιος στην εργασία δέχεται επίθεση, βία ή κάποιος φοιτητής που κάθεται εδώ δέχεται βία, για αυτό δεν τηρώ σιωπή για αυτό το λόγο και μιλάω δεν ήρθαμε εδώ να παλέψουμε, να εξυπηρετήσουμε τον κόσμο ήρθαμε και να φτιάξουμε καφέδες», τόνισε η υπεύθυνη του κυλικείου.

Το χρονικό του επεισοδίου

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Δευτέρας (05.05.2025) έξω από τη Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου.

Περίπου 15 άτομα με κράνη και κοντάρια επιτέθηκαν σε νεαρούς ποδοπατώντας μάλιστα έναν από αυτούς. Φοιτητές συγκεκριμένης παράταξης ξυλοκόπησαν, όμως, και την υπάλληλο του κυλικείου. 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, όταν η υπεύθυνη του κυλικείου επιχείρησε να εκτονώσει την ένταση ανάμεσα σε δύο ομάδες διαφορετικών παρατάξεων, δέχτηκε επίθεση στο πρόσωπο από έναν φοιτητή.

Μετά το επεισόδιο της επίθεσης στην υπάλληλο του κυλικείου, κλήθηκε η αστυνομία, όπως προβλέπεται από τον νόμο όταν τελούνται αδικήματα, και δυνάμεις της έσπευσαν στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καταγγελίες για εργασιακό εκφοβισμό και σκιές στη λειτουργία του ΕΟΔΥ μετά τις παραιτήσεις των μελών του ΔΣ
Τα μέλη του επιστημονικού συμβουλίου διαμαρτύρονταν καθώς, όπως έλεγαν ο ρόλος τους είχε περιοριστεί σημαντικά και σε πολλές περιπτώσεις καλούνταν απλώς να καταθέτουν εισηγήσεις
ΕΟΔΥ
«Θα κινηθούμε νομικά κατά όσων ευθύνονται για τον θάνατό της» λέει ο σύντροφος της καθηγήτριας Αγγλικών που πέθανε από εγκεφαλικό στη Θεσσαλονίκη
«Πριν από τέσσερα χρόνια είχε πάθει ένα ελαφρύ αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο στο ίδιο σημείο που το έπαθε τώρα αλλα το ξεπέρασε και δεν επαναπαύτηκε» δηλώνει στο newsit.gr ο σύντροφος της 57χρονης
Η καθηγήτρια Αγγλικών Σοφία Χρηστίδου που πέθανε από εγκεφαλικό
Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: 35χρονος κατηγορείται για τον βιασμό της 5χρονης ανιψιάς του
Στην δικογραφία που σχηματίστηκε εναντίον του αφορά τα αδικήματα του βιασμού, των γενετήσιων πράξεων με ανηλίκους ή ενώπιον τους και παράβαση της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας
Συγκέντρωση εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία στην πλατεία Μαβίλη και πορεία στο υπουργείο Οικονομικών και στο υπουργείο Υγείας, Τετάρτη 19 Μαρτίου 2025. Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), πραγματοποίησε εικοσιτετράωρη απεργία στην περιφέρεια και στάση εργασίας στην Αττική, ζητώντας την επίλυση οικονομικών και θεσμικών αιτημάτων. (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)