Ελλάδα

Συνελήφθη ο Κώστας Σακκάς στα Εξάρχεια: Οδηγούσε μηχανή χωρίς δίπλωμα και κράνος

Οι αστυνομικοί έκαναν έλεγχο στα στοιχεία του και διαπίστωσαν την ταυτότητά του

Συνελήφθη στα Εξάρχεια ο Κώστας Σακκάς, ο οποίος είχε εμπλακεί στην υπόθεση της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Κώστας Σακκάς, ο οποίος είχε πάρει άδεια από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται μετά την καταδίκη του για απόπειρα ληστείας στη Θεσσαλονίκη, εντοπίστηκε να οδηγεί μηχανή χωρίς δίπλωμα και κράνος στα Εξάρχεια, με αποτέλεσμα να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί έκαναν έλεγχο στα στοιχεία του και διαπίστωσαν την ταυτότητά του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Σακκάς είχε καταδικαστεί το 2020 σε κάθειρξη μαζί με τον Γιάννη Δημητράκη για ληστεία στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη το καλοκαίρι του 2019.

Η πρώτη του σύλληψη είχε γίνει τον Δεκέμβριο του 2010 όταν εντοπίστηκε να βγαίνει από αποθήκη με οπλισμό ενώ στη συνέχεια η δικογραφία του είχε συσχετιστεί με αυτή για την οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» με τον ίδιο να κάνει απεργία πείνας για την παράταση της προφυλάκισής του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Χειροπέδες σε 25χρονο στο Χαλάνδρι για παιδική πορνογραφία - Απειλούσε ανήλικες για να του δώσουν γυμνές φωτογραφίες και βίντεο
Απειλούσε τα θύματά του και απαιτούσε να του στείλουν και άλλες φωτογραφίες, απειλώντας τα ότι θα δημοσίευε τις φωτογραφίες τους ή θα τις προωθούσε σε άλλα άτομα
Τα ευρήματα στο σπίτι του 25χρονου 1
«Με νάρκωσε και με έκλεψε» λέει ο 42χρονος για την οικιακή βοηθό στη Γλυφάδα - «Δεν έχω καμία σχέση» απαντά η ίδια
«Όταν ξύπνησα πήγα στους γείτονές μου και ζήτησα βοήθεια, τους ζήτησα να καλέσουν την αστυνομία, ήμουν χάλια, δεν έχω πάρει ποτέ ναρκωτικά. Τότε κατάλαβα ότι μου λείπουν χρήματα και κινητά»
Η οικιακή βοηθός στη Γλυφάδα 4
Το μήνυμα της νέας προέδρου του Αρείου Πάγου: Οι υπερδικαστές», η απονομή της δικαιοσύνης και οι αιχμές για την υπόθεση των Τεμπών
"Οι δικαστές πρέπει να απαντούν θεσμικά, ήτοι κατά την άσκηση του δικαιοδοτικού τους έργου, πιστοί στο Σύνταγμα και τους νόμους, οφείλουν να δικάζουν ψύχραιμα, με βάση τη δικογραφία που έχουν στα χέρια τους"
Άρειος Πάγος 4
Η ΕΛ.ΑΣ. επικοινώνησε με την οικογένεια του Γιάννη Αντετοκούνμπο για τα απειλητικά μηνύματα που δέχτηκε η Μαράια
Η Μαράια γνωστοποίησε ότι δέχτηκε ένα απειλητικό μήνυμα από Τούρκο οπαδό το οποίο έγραφε: «Θα σκοτώσουμε όλη σου την οικογένεια. Θα φοβάσαι όπου κι αν πας».
Η Μαράια Αντετοκούνμπο κατά την άφιξη της Εθνικής 13