Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Συνελήφθη ο ”βιαστής των ασανσέρ” του Πειραιά – Είχε ασελγήσει και εις βάρος ανήλικης

Συνελήφθη ο ”βιαστής των ασανσέρ” του Πειραιά – Είχε ασελγήσει και εις βάρος ανήλικης

Ένας 29χρονος συνελήφθη, στον Πειραιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενος για υποθέσεις βιασμών. Σύμφωνα με τα στοιχεία, ο άνδρας αυτός είναι ο ”βιαστής των ασανσέρ” που είχε σπείρει τον τρόμο στις νεαρές γυναίκες της πόλης.  

Όπως διαπιστώθηκε ο δράστης εντόπιζε στην περιοχή του Πειραιά νεαρές γυναίκες, οι οποίες βάδιζαν μόνες τους και αφού τις ακολουθούσε, είτε πεζός είτε οδηγώντας μοτοσικλέτα, μέχρι την είσοδο των πολυκατοικιών όπου διέμεναν, εισερχόταν μαζί τους στο ασανσέρ και με τη χρήση βίας ή απειλών, ασελγούσε σε βάρος τους. Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί έξι υποθέσεις σε βάρος νεαρών γυναικών, μία εκ των οποίων αφορά ανήλικη, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων υποθέσεων.

Παράλληλα, στην οικία του 29χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα ρούχα που φορούσε κατά την τέλεση των πράξεών του, δύο αεροβόλα όπλα, μία βαλίστρα και ένα μαχαίρι πεταλούδα. Κατασχέθηκε, επίσης, η μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσε ο δράστης ως μεταφορικό μέσο για τη δράση του.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά και παραπέμφθηκε σε τακτικό ανακριτή. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε