Ελλάδα

Συνιδιοκτήτης σε “ροζ” ξενοδοχείο ο αρχηγός της “Χρυσής Αυγής”;

Τουλάχιστον κατά την .ίδρυση της εταιρείας για το “ροζ” ξενοδοχείο στην πλατεία Αττικής ο Νίκος Μιχαλολιάκος εμφανίζεται μέλος του Δ.Σ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας το “Έθνος” στο ξενοδοχείο εμφανίζονται να συμμετέχουν ως μέλη του ΔΣ τόσο η σύζυγος του Ν. Μιχαλολιάκου όσο και ο αδελφός της.

Πρόκειται για ξενοδοχείο ημιδιαμονής, στο οποίο συνήθως βρίσκουν στέγη “παράνομα” ζευγάρια, αλλά και επαγγελματίες του σεξ.

Όπως αναφέρει μάλιστα η εφημερίδα στο ξενοδοχείο εργάζονται και αλλοδαποί.

Πρόκειται για το ξενοδοχείο “New Dream” στην οδό Λιοσίων το οποίο ανήκει στην εταιρεία “Λυδία” όπου σύμφωνα τουλάχιστον με την Εφημερίδα της Κυβερνήσεως της 6ης Σεπτεμβρίου του 2007 στο ΔΣ που εξελέγη από τους μετόχους και που όπως αναφέρεται θα έχει θητεία μέχρι 27/05/2012 ο πρόεδρος και η αντιπρόεδρος είναι ο αδελφός και η σύζυγος του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου και ο ίδιος μέλος του Δ.Σ.

Διαβάστε επίσης:
Γ.γ. της Χρυσής Αυγής: “Ο χλευασμός των πολιτικών είναι μια υγιής αντίδραση”

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Προσωπικός αριθμός: «Συνενώνουμε τα τέσσερα διαφορετικά μητρώα σε ένα» δηλώνει ο Δημήτρης Παπαστεργίου
Οι τέσσερις τομεακοί αριθμοί θα συνεχίσουν να υπάρχουν στα υπομητρώα των Οργανισμών και των Φορέων, αλλά ο πολίτης θα χρειαστεί να θυμάται μόνο έναν αριθμό, διευκρινίζει ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Η εφαρμογή gov.gr wallet στα κινητά
Όσα έλεγε ο αστυνομικός της Βουλής για τις καταγγελίες της συζύγου του για κακοποίηση - «Φοβόταν να μιλήσει» λέει ο δικηγόρος της 35χρονης
«Στις 17 Νοέμβρη η σύζυγός μου με απείλησε ότι θα βάλει να με σκοτώσουν αν την ξανά κατηγορήσω για κάτι που αφορά τα παιδιά», είχε πει ο αστυνομικός της Βουλής
Το ζευγάρι αστυνομικών 1