Ελλάδα

Τα “μάζεψε” ο Γερμανός φωτορεπόρτερ: Συγγνώμη που είπα “ενοχλητικά” τα προσφυγόπουλα

Μετά την κατακραυγή για το tweet στο οποίο έγραφε ότι τίποτα δεν είναι πιο ενοχλητικό από τα προσφυγόπουλα στην Ειδομένη, ο Γερμανός φωτορεπόρτερ Philipp Breu, αναγκάστηκε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη.

Ο Γερμανός φωτογράφος που βρίσκεται στην Ειδομένη έγραψε νωρίς το πρωί στον λογαριασμό του στο Twitter:

“Τίποτα δεν είναι πιο ενοχλητικό από ένα τσούρμο παιδιά που ουρλιάζουν στις 7 το πρωί. Ούτε καν το κρύο”.

Το Twitter αντέδρασε αμέσως και ο φωτορεπόρτερ τα… άκουσε για τα καλά.“Σοβαρά τώρα; Είσαι λοβοτομημένος;”, “Πώς το ανέχεσαι αυτό; Παιδιά να είναι παιδιά;” “Τι προτείνεις, να τα βάλουμε σε θάλαμο αερίων;” ήταν τα ηπιότερα από τα ειρωνικά σχόλια των χρηστών του twitter.

Μετά τις αντιδράσεις ο Breu κατέβασε το tweet και επανήλθε με δημόσια συγγνώμη.

“Συγγνώμη για αυτό που είπα νωρίτερα για τα παιδιά. Εγω και η συριακή μου οικογένεια είχαμε δύσκολη νύχτα και δεν κοιμηθήκαμε καθόλου”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νάταλι Κάκκαβα για την διάρρηξη του σπιτιού της: «Μου πήραν όλα τα κοσμήματα, έσπασαν κάγκελα και παράθυρα»
«Όλα έγιναν μέσα σε 4 -5 λεπτά, σημαντικό είναι ότι είμαστε όλοι καλά, ωστόσο δεν υπάρχει επαρκής αστυνόμευση, μας έχουν αφήσει όλους έρμαια των ληστών» τονίζει η Νάταλι Κάκκαβα
Γρηγόρης Γκουντάρας - Ναταλί Κάκκαβα
1
Ο «θερμικός θόλος» φτάνει στην Ελλάδα και φέρνει κύμα καύσωνα - Δευτέρα και Τρίτη οι χειρότερες μέρες με 40άρια
Σταδιακά από σήμερα θα αρχίσει να ανεβαίνει ο υδράργυρος, με τον καύσωνα να κορυφώνεται Δευτέρα και Τρίτη και τον υδράργυρο να αγγίζει τους 42 βαθμούς Κελσίου
Καιρός 2