Ελλάδα

Τέλη κυκλοφορίας 2022: Διευκρινίσεις ΑΑΔΕ για όσους έθεσαν το όχημά τους σε ακινησία

Αναστάτωση επικράτησε για πολλούς ιδιοκτήτες οχημάτων που έχουν θέσει το όχημά τους σε ακινησία για να μην πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας του 2022 αλλά έλαβαν ειδοποιητήριο πληρωμής. Και η ΑΑΔΕ μέσω «κύκλων» της έδωσε διευκρινίσεις για το τι θα κάνουν.

Πολλοί ήταν οι πολίτες που διατύπωσαν ερωτήματα στην ΑΑΔΕ για τα τέλη κυκλοφορίας που «ανέβηκαν» στο mycar, παρόλο που είχε δηλωθεί η ακινησία τους.

Η ΑΑΔΕ επέλεξε να απαντήσει στα ερωτήματα των πολιτών μέσω… πηγών της. Οι οποίες, σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, ανέφεραν: «εάν έχει δηλωθεί το όχημα εμπρόθεσμα σε ακινησία, ο ιδιοκτήτης να αγνοήσει το ειδοποιητήριο τελών κυκλοφορίας.

Το ειδοποιητήριο αναρτάται προκειμένου να χρησιμοποιηθεί, μόνο στην περίπτωση που επιθυμεί ο ιδιοκτήτης να προχωρήσει στην άρση της ακινησίας».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η στιγμή που ο 19χρονος και ο 21χρονος «χτυπούν» κατάστημα στο Χαϊδάρι - Βίντεο από την εγκληματική τους δράση
Οι δύο νεαροί το πρωί της περασμένης Πέμπτης είχαν διαπράξει ληστεία σε κατάστημα στο Χαϊδάρι, απ’ όπου αφαίρεσαν από υπάλληλο με την απειλή χρήσης όπλου και μαχαιριού χρηματικό ποσό
Συμμορία με ληστείες σε καταστήματα εστίασης στη Δυτική Αττική