Ελλάδα

Τέμπη: Αποσωληνώθηκε ο ένας από τους τραυματίες στο «Παπαγεωργίου»

Πέντε είναι οι τραυματίες της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη που παραμένουν σε ΜΕΘ και εννέα ασθενείς βρίσκονται σε απλή νοσηλεία, όλοι στο νοσοκομείο της Λάρισας.

Χθες (10.03.2023) δύο άτομα βγήκαν από τις ΜΕΘ και νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, με τους γιατρούς να είναι αισιόδοξοι ότι την επόμενη εβδομάδα θα πάρουν εξιτήριο. 

Μια ακόμα θετική εξέλιξη είναι πως αποσωληνώθηκε ο ένας από τους δύο τραυματίες που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο “Παπαγεωργίου”. Πρόκειται για έναν 22χρονο, ο οποίος αναμένεται να βγει από την εντατική.

Τις επόμενες μέρες αναμένονται νέες ποινικές διώξεις κατά προσώπων που με λάθη από πράξεις ή παραλείψεις οδήγησαν στο δυστύχημα. Την Τρίτη θα κατατεθεί μηνυτήρια αναφορά κατά προσώπων που συμβάλλουν στη διαρροή ανακριτικού και προανακριτικού υλικού.

Παράλληλα, στην Αθήνα έφτασε κλιμάκιο Γερμανών πραγματογνωμόνων που θα συνδράμει στη διαλεύκανση των αιτιών της τραγωδίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κορυφώνεται η αγωνία για τον αγνοούμενο δύτη στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης - Νέα κατάδυση διάσωσης στο σημείο μηδέν
Περίπου στις 16:00, οι έρευνες σταμάτησαν εκ νέου χωρίς αποτέλεσμα, καθώς η επικινδυνότητα και η περιορισμένη ορατότητα στις δαιδαλώδεις στοές καθιστούν κάθε κίνηση ριψοκίνδυνη
Έρευνες για τον δύτη στη Βουλιαγμένη
Η δράση και η χλιδάτη ζωή των μελών του κυκλώματος που εξαπατούσε τον ΕΦΚΑ – Κατασχέθηκαν πολυτελή αυτοκίνητα, πλάκες χρυσού και πανάκριβα ρολόγια
Οι εικονικές εταιρείες με δηλωμένα και ασφαλισμένα ανύπαρκτα, μέχρι και αποθανόντα πρόσωπα και το χρέος εκατομμυρίων στο Ελληνικό Δημόσιο
ΕΦΚΑ
8
Η απάντηση του Γιώργου Μανίκα για την εμπλοκή του ονόματός του στο κύκλωμα με τις απάτες σε βάρος του ΕΦΚΑ
«Ο εντολέας μας βρίσκεται στη διάθεση των Αρχών ώστε να διευκολύνει την έρευνα τους. Δημοσιεύματα και αναφορές σχετικά με την εμπλοκή του κ. Μανίκα θα αξιολογηθούν ενδελεχώς, για τη λήψη κάθε νόμιμου μέτρου» λέει ο δικηγόρος του
Γιώργος Μανίκας