Ελλάδα

Τέμπη: «Δεν βρέθηκε τίποτα μεμπτό στο κοντέινερ» γράφει σε ανάρτησή του ο Νίκος Πλακιάς που έχασε τις δίδυμες κόρες του

Με μια ανάρτησή του ο Νίκος Πλακιάς, που έχασε τις δίδυμες κόρες του στο δυστύχημα στα Τέμπη, δίνει απάντηση στα σενάρια που κυκλοφορούν για το βαγόνι της εμπορικής αμαξοστοιχίας που προκάλεσε συζητήσεις.

«Επειδή ακούγονται πολλά σήμερα για ένα κοντέινερ που μεταφέρθηκε στην Λάρισα στην περιοχή Κουλούρι (είναι το μέρος που βρίσκονται και τα άλλα βαγόνια των τρένων)… Και ήδη άρχισαν πάλι οι γνωστοί άγνωστοι τα σενάρια» γράφει ο Νίκος Πλακιάς για το βαγόνι από το δυστύχημα στα Τέμπη που έχει γίνει θέμα συζήτησης, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του newsit.gr.
«Το κοντέινερ μεταφέρθηκε σήμερα στην Λάρισα μετά από εντολή του Εφέτη Ανακριτή για να ελεγχθεί από ειδικούς.
Έγινε μετά από αίτημα οικογένειας. Το κοντέινερ βρισκόταν στις αποθήκες της Μεταφορικής εταιρίας που ανήκε και πήγε εκεί μετά από έλεγχο που είχε υποστεί μαζί με τα υπόλοιπα της εμπορικής στον χώρο που τα πήγαν μετά την σύγκρουση ο οποίος είναι στην Θεσσαλονίκη».

«Κατά τον έλεγχο δεν βρέθηκε τίποτα το παράξενο και μεμπτό (εννοώ αν είχε κάτι περίεργο μέσα, αλλά δεν βρήκαν τίποτα παρά μόνο τρόφιμα όπως έγραφε και η φορτωτική) και έτσι επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη ο οποίος το είχε στις αποθήκες της εταιρίας του» εξηγεί ο Νίκος Πλακιάς.

Και καταλήγει ο Νίκος Πλακιάς: «Το ζήτησε τώρα ο ανακριτής για να εξετάσει τα χτυπήματα και τα βαθουλώματα που έχει για να δει αν μπορεί να ανακτήσει από τα θραύσματα κάποιο υλικό που να συνδέεται με την έκρηξη. Αυτά για την ενημέρωση σας και για να μην ακούτε σενάρια επιστημονικής φαντασίας».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στην ανακρίτρια θα οδηγηθεί ο 50χρονος που έπνιξε την αδελφή του με σακούλα στη Θεσσαλονίκη - Στις 12:00 η κηδεία της 59χρονης
Αρχικά, ήταν προγραμματισμένο ο 50χρονος δράστης της δολοφονίας να οδηγηθεί ενώπιον της ανακρίτριας στις 11:00 το πρωί αλλά τελικά αυτό θα γίνει στις 13:00. Στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της 59χρονης
Ο καθ' ομολογίαν δράστης της δολοφονίας στη Θεσσαλονίκη
Αμπελόκηποι: Οικονομική στήριξη για τους κατοίκους της πολυκατοικίας που υπέστη ζημιές από έκρηξη βόμβας
Το χρηματικό βοήθημα για μίσθωση κατοικίας χορηγείται εφάπαξ και το ύψος του ανέρχεται στο ποσό των πέντε χιλιάδων ευρώ για το μονομελές νοικοκυριό ή των έξι χιλιάδων ευρώ για δύο άτομα
Έκρηξη σε διαμέρισμα στους Αμε
(ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ 1