Ελλάδα

Τέμπη: «Δικαιοσύνη μόνο αν είναι μαζί μας όλη η Ελλάδα» λέει ο αδελφός του Βάιου Βλάχου

Έχασε τον αδερφό του μέσα σε μία στιγμή, το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου. Ο Βάιος Βλάχος ταξίδευε μαζί με την κοπέλα του με το μοιραίο τρένο, όταν αυτό συγκρούστηκε με την εμπορική αμαξοστοιχία στα Τέμπη με αποτέλεσμα ο ίδιος να χάσει τη ζωή του και η νεαρή Δάφνη νοσηλεύεται στη ΜΕΘ.

Ο Βαγγέλης Βλάχος μίλησε στην τηλεόραση του ANT1 μιλώντας για τον αδικοχαμένο αδερφό του που σκοτώθηκε στη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη. Ο ίδιος ζει στην Αργεντινή και ήρθε στην Ελλάδα για την κηδεία του αδερφού του.

«Προσπαθούμε να συνέλθουμε μετά την κηδεία του αδερφού μου», ανέφερε ο κ. Βλάχος και πρόσθεσε ότι η Δάφνη «είναι στο νοσοκομείο στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση».

Σημείωσε για την απόδοση σικαιοσύνης στους υπεύθυνους της τραγωδίας πως «δεν θα απονείμουμε εμείς την Δικαιοσύνη».

 

«Δεν θα σταματήσω να μιλάω ποτέ για τον αδερφό μου και για τα αλλά θύματα», ανέφερε ακόμα και πρόσθεσε «οι 50 οικογένειες δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα μόνοι μας, αν είναι μαζί μας και όλη η χώρα τότε μπορεί να αποδοθεί Δικαιοσύνη».

Τέλος, μίλησε και για τον αδερφό του λέγοντας ότι «νόμιζε ότι είναι ασφαλής στην Ελλάδα, πάντα βοηθούσε… Είναι σκληρό να τον χάνεις με τέτοιο τρόπο».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θεσσαλονίκη: Επεισόδια με δεκάδες μολότοφ και δακρυγόνα έξω από το ΑΠΘ – Περίπου 300 προσαγωγές, τραυματίστηκε αστυνομικός
Τα επεισόδια ξεκίνησαν λίγο μετά τις δυο τα ξημερώματα όταν ομάδα αγνώστων επιτέθηκε σε δυνάμεις των ΜΑΤ που βρίσκονταν στη λεωφόρο Γ’ Σεπτεμβρίου, εκτοξεύοντας βόμβες μολότοφ
Επεισόδια στη Θεσσαλονίκη
Ανανεώθηκε πριν 8 λεπτά
10
Πως ο σμήναρχος στρατολογήθηκε από τους Κινέζους – Η συνάντηση σε συνέδριο του ΝΑΤΟ και το ταξίδι στο Πεκίνο
Ερευνάται εάν ο σμήναρχος προσπάθησε να στρατολογήσει και άλλα άτομα από τον κύκλο των γνωριμιών του, εκμεταλλευόμενος τα μεγάλα κέρδη από την παράδοση των μυστικών, προκειμένου να παρέχουν και αυτοί πληροφορίες στην Κίνα.
Ο Σμήναρχος που κατηγορείται για κατασκοπεία
23