Ελλάδα

Τέμπη: Μήνυση κατά του εφέτη ανακριτή υπέβαλε η Μαρία Καρυστιανού

«649.000 αρχεία ηχητικά και βίντεο κατασχέθηκαν και παραδόθηκαν στον ανακριτή αλλά δεν υπάρχουν στη δικογραφία»

Μήνυση εναντίον του εφέτη ανακριτή που διερευνά την υπόθεση της τραγωδίας στα Τέμπη υπέβαλε η Μαρία Καρυστιανού το πρωί της Πέμπτης (13.2.25).

Η πρόεδρος του συλλόγου «Τέμπη 2023» Μαρία Καρυστιανού βρέθηκε στη Λάρισα για να συναντηθεί με τον εφέτη ανακριτή.

«Πριν από λίγες μέρες μάθαμε ότι 649.000 αρχεία ηχητικά και βίντεο που αφορούσαν τις δύο πρώτες μέρες 28 Φεβρουαρίου και 1η Μαρτίου κατασχέθηκαν και παραδόθηκαν στον ανακριτή αλλά δεν υπάρχουν στη δικογραφία», ανέφερε αρχικά η Μαρία Καρυστιανού στις δηλώσεις της κατά την έξοδό της από το δικαστικό μέγαρο της Λάρισας.

«Μετά από δύο χρόνια καθόμαστε και ασχολούμαστε με αμφιβόλου γνησιότητας βίντεο που εμφανίζονται ξαφνικά όταν βίντεο από τις δύο επίμαχες ημέρες είναι στα χέρια του ανακριτή από την αρχή. Επί δύο χρόνια λοιπόν, καταλαβαίνετε το μέγεθος της συγκάληψης και της κοροϊδίας από πλευράς του ανακριτή για τον οποίο μάλιστα αναφέρθηκα για το συγκεκριμένο γεγονός πριν από λίγες μέρες και αντί να γίνει σεισμός στον Άρειο Πάγο, δεν κουνήθηκε φύλλο. Αντιθέτως, δόθηκε θερμή στήριξη προς το πρόσωπό του», τόνισε.

«Αυτός είναι ο λόγος που δύο χρόνια μετά δεν έχουμε καμία απάντηση σε κανένα σοβαρό ερώτημα. Έτσι λοιπόν καταθέσαμε μήνυση σήμερα για τον ίδιο και για οποιονδήποτε άλλο εμπλεκόμενο γι’ αυτή την πράξη και αναμένουμε ότι επιτέλους θα αρχίσει να λειτουργεί σωστά η Δικαιοσύνη και να αποκαλυφθεί γρήγορα όλη η αλήθεια», υπογράμμισε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Δεν είναι αυτό το πόδι μου» ούρλιαζε σε κατάσταση σοκ ο 16χρονος που τραυματίστηκε από φορτηγό στον Μαραθώνα
«Καθόμουν στο πεζοδρόμιο και κανονικά το φορτηγό έπρεπε να είχε στρίψει. Δεν έστριψε, ήρθε ευθεία προς εμένα με πολύ ταχύτητα», περιγράφει ο 16χρονος μαθητής
Το σημείο του τροχαίου στη Λεωφόρο Μαραθώνος
«Πυρά» Καρυστιανού κατά Κασσελάκη για τα Τέμπη - «Ποιόν εξυπηρετείτε;»
«Για ποιον λόγο κύριε Κασελάκη, μιλάτε για ενδεχόμενο συσχετισμό των ελαιών σιλικόνης μετασχηματιστών της Siemens με την Πυρόσφαιρα που στέρησε το οξυγόνο και κατέκαψε τα παιδιά μας;» γράφει η Μαρία Καρυστιανού
Η Μαρία Καρυστιανού και ο Στέφανος Κασσελάκης 6
«Ποιός πείραξε τον άντρα μου» ούρλιαζε η γυναίκα του 43χρονου Σπύρου Σέββου που βρέθηκε απαγχονισμένος στην αποθήκη του σπιτιού του στο Κερατσίνι
Ο 43χρονος ψυκτικός, που ήταν πατέρας ενός 9χρονου κοριτσιού εντοπίστηκε νεκρός από την αδερφή της γυναίκας του, ενώ δίπλα του βρέθηκε κι ένα χειρόγραφο σημείωμα, που ανέφερε: «σας αγαπάω, συγγνώμη για όλα»
Ο Σπύρος Σέββος 2