Ελλάδα

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Πιέσεις στον Παύλο για κάθοδο στην πολιτική – Η επιστολή που θα λάβει

Ολο και περισσότερο τις τελευταίες ημέρες ακούγεται το όνομα του ο Παύλου, πρωτότοκου γιου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου για αγορά σπιτιού στην Ελλάδα και για να εμπλοκή με την πολιτική

Οι συζητήσεις για την αγορά ακινήτου στην Ηρώδου Αττικού, αλλά και στις Σπέτσες πληθαίνουν, ενώ πολλοί εισηγούνται στον Παύλο  να κατέβει στην πολιτική.

Ο υπεύθυνος των εκδόσεων «Στέμμα», Κωνσταντίνος Λουκάς, λέει ότι την ερχόμενη Κυριακή θα στείλει προσωπική επιστολή στον μεγαλύτερο γιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, μέσα από την οποία θα τον ενημερώνει για την ισχυρή θέληση, όπως τονίζει, μιας σειράς ανθρώπων, που ευελπιστούν είτε να δουν τον ίδιο τον Παύλο να αναμειγνύεται με τα πολιτικά στην Ελλάδα, είτε να δώσει το χρίσμα για τη δημιουργία ενός νέου πολιτικού φορέα, χωρίς ο ίδιος να συμμετέχει.

«Ο Παύλος να μπει επικεφαλής ενός κόμματος ή ο Νικόλαος. Ή να έδιναν έγκριση σε κάποιον να ηγηθεί ενός κόμματος».

Όπως λέει ο κ. Λουκάς, το στενό περιβάλλον του Παύλου ενημερώνεται διαρκώς για τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα, αλλά όλοι παραπέμπουν στον ίδιο, που θα πάρει την τελική του απόφαση.

«Θεωρώ ότι με τη δημιουργία ενός κόμματος θα μπορούσε να δημιουργηθεί ένας μοχλός πίεσης για τον σεβασμό της ιστορικότητας. Το ότι θα στείλω μια επιστολή, δε σημαίνει κάτι. Το κάνω συχνά για να διαφωνώ ή να συμφωνώ με κάποια πράγματα ή για κάτι το οποίο σκέφτομαι ότι θα μπορούσε να γίνει».

Και συμπληρώνει: «Η επιστολή θα συγκεντρώνει και το τι έχω εισπράξει από τον κόσμο, από σωματεία, από πανεπιστημιακούς καθηγητές. Θα αφορά ένα σύνολο εντυπώσεων του κόσμου».

Καλά πληροφορημένες πηγές ξεκαθαρίζουν στο LIVE NEWS πως το ενδιαφέρον για αγορά ακινήτου στην Αθήνα, δεν πρέπει να οδηγεί σε δεύτερες σκέψεις

Δε θα επιστρέψουν στην Ελλάδα

28 χρόνια μετά από τις δηλώσεις για την επιστροφή τους στην Ελλάδα, λίγο πριν το γάμο τους στο Λονδίνο, Παύλος και Μαρί Σαντάλ μπορούν να επιστρέψουν στην Ελλάδα μόνιμα, αλλά όπως φαίνεται κάτι τέτοιο δε θα συμβεί.

Το ακίνητο που ψάχνουν θα εξυπηρετεί τις ανάγκες τους, όταν επισκέπτονται την Ελλάδα και φυσικά αυτό θα πρέπει να πληροί τις προδιαγραφές της οικογένειας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σοκάρει ο 5ος ορειβάτης που ακύρωσε την ανάβαση στα Βαρδούσια όρη: «Γλίτωσα αλλά πάει η μία ζωή που είχα»
«Ότι τι μου επιφυλάσσει η μοίρα παιχνίδια; Όχι δεν είναι μια δεύτερη ευκαιρία γιατί ήδη μου την πήρε την μία ευκαιρία παίρνοντας τους φίλους μου» λέει ο πέμπτος ορειβάτης
Τα θύματα στα Βαρδούσια όρη
Βασιλόπιτα «γίγας» 10 τόνων και 100 μέτρων στο Περιστέρι - «Αν όχι η μεγαλύτερη, σίγουρα η πιο γλυκιά στον κόσμο»
Πολίτες από το Περιστέρι και τις γύρω περιοχές καταφθάνουν στο σημείο, περιμένοντας να δοκιμάσουν το γλυκό που ετοίμασαν με μεράκι δεκάδες βιοτέχνες αρτοποιοί
Περιστέρι
Αποκαλύψεις για τη σύντροφο του 60χρονου γιου της Ελένης Παπαδοπούλου που κρίθηκε προφυλακιστέος - «Σκέψου να φύγεις από τη χώρα»
Το λάθος που «έκαψε» τον 60χρονο, το μήνυμα που του είχε στείλει η σύντροφός του μετά τον θάνατο της 87χρονης και η σοκαριστική συμπεριφορά του
Ελένη Παπαδοπούλου
Τρόμος στον Βόλο: «Βροχή» πυροβολισμών σε καταυλισμό Ρομά στο Αλιβέρι – Άντρας με καραμπίνα ταμπουρώθηκε σε μπακάλικο
Πληροφορίες αναφέρουν πως το επεισόδιο ξεκίνησε μετά από έντονο επεισόδιο μεταξύ δύο οικογενειών και πως ένας Ρομά από τη μία οικογένεια άρπαξε μία καραμπίνα και άρχισε να πυροβολεί
Περιπολικό