Ελλάδα

Τέθηκε υπό έλεγχο η φωτιά στη Σάμο

Στην περιοχή επιχειρούν αυτή την ώρα 31 πυροσβέστες με 13 οχήματα, πεζοπόρο τμήμα 38 ατόμων και εθελοντές.

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε πλέον η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες το απόγευμα σε δασική έκταση στην περιοχή Μεσόκαμπος Σάμου. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις έδωσαν ολονύχτια μάχη κόντρα στις φλόγες και τους δυνατούς ανέμους.

Υπενθυμίζεται, ότι χθες το βράδυ απομακρύνθηκαν, για προληπτικούς λόγους, τουρίστες από ξενοδοχεία της περιοχής, στις παραλίες Γλυκόριζα και Πρωτέας, καθώς και κάτοικοι του Μεσόκαμπου, που μεταφέρθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο του Πυθαγορείου με σκάφη και λεωφορεία.

Στην περιοχή επιχειρούν αυτή την ώρα 31 πυροσβέστες με 13 οχήματα, πεζοπόρο τμήμα 38 ατόμων και εθελοντές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ισόβια και πολυετείς καθείρξεις στους κατηγορούμενους για τη δολοφονία του 7χρονου στο Ζεφύρι τον Οκτώβριο του 2023
Το παιδί που έπαιζε ανυποψίαστο στην αυλή δέχτηκε τους πυροβολισμούς, έπεσε αιμόφυρτο στο έδαφος αλλά «έσβησε» λίγο μετά στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού»
Αστυνομία 5