Ελλάδα

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνος Δασκαλάκης είχαν λίστα με αγωγές σε δημοσιογράφους

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες γύρω από την πολύκροτη υπόθεση των ανεξήγητων και αιφνίδιων θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα. Την ίδια ώρα, οι γονείς των αδικοχαμένων κοριτσιών – Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνος Δασκαλάκης – φέρονται να είχαν συντάξει λίστα με ονόματα δημοσιογράφων και ΜΜΕ, με σκοπό να διεκδικούσαν χρήματα μετά από αγωγές που θα κατέθεταν.

«Μέχρι πρότινος μας έλεγαν ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης είναι αδελφωμένοι και ότι πορεύονται κοινά σε αυτή την ιστορία. Το ότι διαφοροποιήθηκε ο Μάνος οφείλεται σε έναν λόγο: στο γεγονός ότι πλέον είχε πετάξει το πουλάκι των χρημάτων» ανέφερε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος», μιλώντας για την πολύκροτη υπόθεση στην Πάτρα. «Ονειρεύονταν χρήματα, πολλά χρήματα από αγωγές και μηνύσεις», πρόσθεσε ο Γιώργος Αναστασόπουλος.

«Όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου προφυλακίστηκε, ο Μάνος Δασκαλάκης αποστασιοποιήθηκε, καθώς δεν ήταν δυνατόν να συμπορευτούν για να διεκδικήσουν χρήματα από αγωγές, από σένα Γιώργο (σ.σ. Λιάγκα), από τον Λαμπρόπουλο… Είχαν καταρτίσει ολόκληρη λίστα με Μέσα Ενημέρωσης και δημοσιογράφους και προσέβλεπαν ότι θα κέρδιζαν πολλά χρήματα από αγωγές. Από την ώρα που πήρε άλλη τροπή η υπόθεση και η Ρούλα προφυλακίστηκε, κλονίστηκε ο Μάνος» συνέχισε.

«Είχαν κάνει μια λίστα με 15 ονόματα και ΜΜΕ. Εσύ Γιώργο μου στη λίστα ήσουν για 500.000. Το κουβέντιαζαν αυτό με τους δικηγόρους τους επίσημα, για αρκετές μέρες. Όλοι οι δημοσιογράφοι ήταν πάνω-κάτω εκεί στο πεντακοσάρικο» αποκάλυψε ο δημοσιογράφος.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η ανακοίνωση της υγειονομικής περιφέρειας και του «Ευαγγελισμού» για τον θάνατο της 16χρονης στο Γκάζι: «Η αστυνομία ενημερώθηκε από τον νοσηλευτή βάρδιας»
Διευκρινίσεις έδωσε η 1η Υγειονομική Περιφέρεια σχετικά με τον θάνατο της 16χρονης που πέθανε έξω από κλαμπ στο Γκάζι το βράδυ της Κυριακής...
Το ασθενοφόρο φτάνει στο σημείο που κατέρρευσε το κορίτσι στο Γκάζι
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης για τον θάνατο της 16χρονης στο Γκάζι: Εγκληματίας ο καταστηματάρχης που πουλάει ποτά μπόμπες
«Έχουμε ένα ζήτημα ελεγκτικών αρχών, πόσα μαγαζιά να ελέγχει η αστυνομία;», υπογράμμισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, επισημαίνοντας πως «οι τοξικολογικές έρευνες θα δείξουν πώς χάθηκε το παιδί»
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
Ο Γεωργιάδης διαψεύδει την αστυνομία για τον θάνατο της 16χρονης στο Γκάζι: «Το νοσοκομείο είχε ενημερώσει»
Απαντήσεις για τα αίτια θανάτου της θα δώσουν οι τοξικολογικές - «Έλεγξα ο ίδιος τα βήματα που έκαναν οι γιατροί στο Ευαγγελισμός, έγιναν όλα όπως έπρεπε να γίνουν», τόνισε
16χρονη
11
Διήμερο με βροχές και από το Σαββατοκύριακο «καλοκαίρι» - Καταιγίδες και νέα πτώση της θερμοκρασίας την 28η Οκτωβρίου
Σε κεντρικά, νότια, δυτικά, ανατολικό Αιγαίο και Δωδεκάνησα θα εκδηλωθούν τις επόμενες ώρες οι περισσότερες βροχές - Βαλκανικό μέτωπο θα «χτυπήσει» τη χώρα από την Τρίτη - Η πρόγνωση καιρού των επόμενων ημερών
Βροχή