Ελλάδα

Θάσος: Αυτοκίνητο παρέσυρε σε πεζόδρομο 10 άτομα!

Οδηγός του αυτοκινήτου ένας συνταξιούχος αστυνομικός -  10 άτομα τραυματίστηκαν, τα 3 σοβαρά...

Όλα έγιναν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (10-07-2010), στο δημοτικό διαμέρισμα Ποτού της Θάσου. 

Όπως αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 62χρονος, άρχισε μια ξέφρενη πορεία στον πεζόδρομο της πόλης, παρασύροντας συνολικά δέκα άτομα (επτά Έλληνες και τρεις αλλοδαποί, ηλικίας από 34 έως 58 ετών).

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Πρίνου, ενώ για τρία άτομα κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά τους στο νοσοκομείο Καβάλας, με έκτακτο δρομολόγιο, τα ξημερώματα της Κυριακής. Η κατάσταση της υγείας των τραυματιών δεν εμπνέει πλέον ανησυχία για τη ζωή τους.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου ήταν ένας συνταξιούχος αστυνομικός, που μετά από καβγά με φιλικό του πρόσωπο, προκάλεσε το τροχαίο ατύχημα.

Στην ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται σχετικά ότι, “η οδήγηση, η ασφάλιση και η κυκλοφορία του οχήματος ήταν νόμιμη, ενώ ο έλεγχος μέθης, με ηλεκτρονική συσκευή προσδιορισμού οινοπνεύματος, είχε αρνητικό αποτέλεσμα για τον οδηγό”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Την παραίτηση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τις υποκλοπές ζητά ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών
«Η άρνηση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να εκπληρώσει το κατά νόμο καθήκον του σε μια τόσο σημαντική υπόθεση αποτελεί θεσμική εκτροπή» αναφέρεται μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
Συγκλονίζει η μία από τους τραυματίες από την επίθεση του 89χρονου στο Πρωτοδικείο: «Μπήκα στον φωταγωγό για να γλιτώσω»
«Είδα ότι αιμορραγούσα πολύ από το αριστερό μου πόδι. Ήρθε το ΕΚΑΒ και μου είπαν ότι έχω θραύσματα από σκάγια στο πόδι μου» λέει η υπάλληλος του Πρωτοδικείου
Φωτογραφία ντοκουμέντο από τη σύλληψη του 89χρονου στην Πάτρα