Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

ΘΕΜΑ NEWSIT: Οι καταγγελίες σας απέδωσαν – Επανόρθωσε ο επιχειρηματίας που πωλούσε 4 ευρώ το μπουκαλάκι το νερό

Οι παλιοί τιμοκατάλογοι στους οποίους το νερό χρεωνόταν 4 ευρώ πετάχτηκαν στον κάλαθο των αχρήστων
Οι παλιοί τιμοκατάλογοι στους οποίους το νερό χρεωνόταν 4 ευρώ πετάχτηκαν στον κάλαθο των αχρήστων

Τόπο έπιασε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Νewsit για την πρωτοφανή ιστορία ενός επιχειρηματία που χρεώνει ένα μπουκαλάκι νερό 4 ευρώ  στην παραλία “Παπά Νερό” στο Πήλιο. Ο ίδιος υποστηρίζει οτι πρόκειται για λάθος διατύπωση. Στείλτε μας κι εσείς τις καταγγελίες σας. 

Η φωτογραφία που βλέπετε παρακάτω είναι από την παραλία “Παπά Νερό”. Από την πρώτη ανάγνωση και μόνο κάποιος καταλαβαίνει πως ένα μπουκαλάκι νερό στην παραλία κοστίζει 4 ευρώ. Ποσό αδιανόητο αφού αφήνει κέρδος 500% στην επιχείρηση.

Το Newsit ως όφειλε από την πρώτη στιγμή επικοινώνησε με τον επιχειρηματία ο οποίος μίλησε για λάθος διατύπωση και δεσμεύθηκε να αλλάξει τις ταμπέλες που αφήνουν περιθώρια για παρεξηγήσεις….

Σήμερα ο κ. Νταλής έστειλε την παρακάτω φωτογραφία στο Newsit η οποία απεικονίζει τις νέες πινακίδες που αντικατέστησαν τις προηγούμενες. Στην νέα ανάρτηση ξεκαθαρίζεται πως με ένα μπουκαλάκι νερό η ξαπλώστρα είναι δώρο, όμως ουσιαστικά το δώρο είναι το νερό (λέμε εμείς). Ο κ. Ντελής εκτός από την φωτογραφία μας έστειλε και μια επιστολή την οποία σας παραθέτουμε αυτούσια. 

ΠΑΠΑ ΝΕΡΟ  ΤΡΙΤΗ 22/6/2010
 
ΠΡΟΣ  WWW.NEWSIΤ.GR  Κύριο Σπανό
 
Κύριε την δευτέρα 21/6/2010 ήρθαμε σε επικοινωνία  τηλεφωνικά και σας ευχαριστώ γιατί ίσως να μην είχα τόσο γρήγορα την πληροφορία του άρθρου σας.
Ομολογώ πως ξαφνιάστηκα από την κουβέντα μας κατάλαβα πως το έργο σας είναι η είδηση, πως η έρευνα δεν είναι δική σας, πως σκοπός της κουβέντας μας ήταν μόνο η ενημέρωση μου  και όχι να επισημανθεί τυχόν λάθος διατύπωση στον κατάλογο και να διορθωθεί πριν βγει ως είδηση .
Άλλωστε ο τρόπος που κωδικοποίησα τον κατάλογο μου είναι δική μου ευθύνη  όπως σωστά αναφέρατε.
Ελπίζω η καινούργια διατύπωση του καταλόγου μου να μην αφήνει πλέον περιθώρια για λάθος ερμηνείες.
Όμως οφείλω να ομολογήσω  χάρηκα που ο τουρισμός έχει συμμάχους και άγρυπνους φρουρούς όμως γεύομαι την πίκρα από το αποτέλεσμα της «λάθος» σύνταξης του τιμοκαταλόγου μου ελπίζω στο μέλλον να είμαι προσεκτικός.
Εύχομαι επίσης και από το μέσον που γράφετε και κάνετε την δουλειά σας να αποκατασταθεί η αλήθεια και τονιστεί ίσως πως  στο να δημιουργώ προβλήματα είμαι καλός.
Αναρωτιέμαι όμως αν η πηγή του άρθρου σας, που όπως μου δώσατε να  καταλάβω την εμπιστεύεστε  , δεν θα είχε  φέρει το ίδιο αποτέλεσμα ;  ενώ  θα μπορούσε να μου τονίσει πριν την δημοσίευση και όσο ήταν  παρόν στον χώρο μου ότι  κινδυνεύω από λάθος διατύπωση εάν όντος ο σκοπός ήταν η προστασία των δικαίων.  Γιατί τώρα νιώθω ότι το λάθος μου έγινε όπλο προς όλη την περιοχή. Αυτός ξέρει.
Σας στέλνω εκτός από τον επίμαχο κατάλογο διορθωμένο κι αυτόν που υπήρχε δίπλα του και το κατάλογο του εστιατορίου μου για τη πληρέστερη ενημέρωση των αναγνωστών σας, και φωτογραφία της παραλίας .
Θέλω επίσης να σας ενημερώσω πως οι επισκέπτες-πελάτες και φίλοι της επιχείρησης μου απολαμβάνουν και άλλες παροχές που τους προσφέρω όπως πρόσβαση για τους ΑΜΕΑ στην παραλία  ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο καθαρή παραλία και εξυπηρέτηση πάντα με χαμόγελο  και ένα προσεγμένο περιβάλλον, επίσης προσεγμένες γευστικές προτάσεις.
Θα περιμένω εσάς ή έναν συνεργάτη σας να έρθει να τα διαπιστώσει  ίδιος.
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας ελπίζω να σας ικανοποιήσει η απάντηση τοσο εσάς όσο και τον επισκέπτη της παραλίας που στεναχώρησα.
Για το τοστ δεν ξερώ τη να απαντήσω σας  γνωρίζω όμως ότι προσφέρουμε ενα είδος τοστ με ζαμπόν τυρί στην τιμή 2,50 και προσφέρετε συνοδεία πατάτες.  Εάν κάποιος πελάτης δεν θέλει ζαμπόν ή τυρί προσθέτουμε μεγαλύτερη ποσότητα από το προϊόν που θέλει..
 
Ευχαριστώ

Αν κι εσείς έχετε παρατηρήσει παρόμοια περιστατικά στις διακοπές σας στείλτε μας τις καταγγελίες σας στο info@newsit.gr

Διαβάστε το ρεπορτάζ του Newsit:

Κάποιοι δεν βάζουν μυαλό- 4 ευρώ ένα μπουκαλάκι νερό

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε