Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: 63χρονος συνελήφθη για παιδική πορνογραφία – Τον κατήγγειλε συγγενής του

Στο κινητό του 63χρονου βρέθηκε πλήθος φωτογραφιών και βίντεο με πορνογραφικό υλικό ανηλίκων

Στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης «τσάκωσαν» και συνέλαβαν οι αρχές έναν 63χρονο άντρα, εις βάρος του οποίου έγινε καταγγελία για παιδική πορνογραφία.

Συγγενικό πρόσωπο του 63ρονου τον κατήγγειλε κατηγορώντας τον ότι έχει στην κατοχή του υλικό παιδικής πορνογραφίας με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Κρατικού Αερολιμένος Θεσσαλονίκης να προχωρήσουν στη σύλληψή του.

Ο ενήλικος συγγενής του 63χρονου προέβη σε σχετική καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Σκύδρας. Κατά τον εντοπισμό και σύλληψη του άντρα στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, κατασχέθηκε το κινητό του τηλέφωνο, στο οποίο βρέθηκε πλήθος φωτογραφιών και βίντεο με πορνογραφικό υλικό ανηλίκων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Παράλληλα, το κινητό τηλέφωνο του 63χρονου θα αποσταλεί στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η «μαύρη λίστα» του 43χρονου που δολοφόνησε ιδιοκτήτη καφετέριας στη Λαμία - «Είχε γράψει ανθρώπους που δεν συμπαθεί»
Ο 43χρονος κατηγορούμενος έτρεφε αισθήματα μίσους και για άλλους γνωστούς του, είχε δημιουργήσει μία λίστα με τα ονόματά τους, ωστόσο το όνομα του δολοφονημένου 59χρονου δεν ήταν μέσα στη «μαύρη λίστα»
Ο καθ'ομολογίαν δράστης στη Λαμία
40χρονη ηθοποιός σε κατάσταση αμόκ επιτέθηκε με κατσαβίδι σε έγκυο και τον αρραβωνιαστικό της στον Βύρωνα
Το ζευγάρι, που είναι και γείτονες της ηθοποιού, προσπάθησε να δώσει νερό στο σκυλάκι της 40χρονης το οποίο είχε κλείσει έξω από το διαμέρισμα, και τότε εκείνη φέρεται να τους επιτέθηκε, πράγμα που η ίδια αρνείται
Περιπολικό και ασθενοφόρο
2
«Ο 54χρονος πήρε το κινητό της 51χρονης, πήγε σπίτι του, γύρισε και τη σκότωσε» λέει μάρτυρας του φονικού στην Αμφιλοχία
Στο μικροσκόπιο θα μπουν θα κινητά του θύματος και του δράστη στην Αμφιλοχία προκειμένου να μάθουν οι αρχές το κίνητρο του 54χρονου - Τι λένε συγχωριανοί, φίλοι και ένας αυτόπτης μάρτυρας για τη δολοφονία
Ο δράστης και αυτόχειρας στην Αμφιλοχία -Δεξιά το θύμα της δολοφονίας
5