Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: 63χρονος συνελήφθη για παιδική πορνογραφία – Τον κατήγγειλε συγγενής του

Στο κινητό του 63χρονου βρέθηκε πλήθος φωτογραφιών και βίντεο με πορνογραφικό υλικό ανηλίκων

Στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης «τσάκωσαν» και συνέλαβαν οι αρχές έναν 63χρονο άντρα, εις βάρος του οποίου έγινε καταγγελία για παιδική πορνογραφία.

Συγγενικό πρόσωπο του 63ρονου τον κατήγγειλε κατηγορώντας τον ότι έχει στην κατοχή του υλικό παιδικής πορνογραφίας με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Κρατικού Αερολιμένος Θεσσαλονίκης να προχωρήσουν στη σύλληψή του.

Ο ενήλικος συγγενής του 63χρονου προέβη σε σχετική καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Σκύδρας. Κατά τον εντοπισμό και σύλληψη του άντρα στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, κατασχέθηκε το κινητό του τηλέφωνο, στο οποίο βρέθηκε πλήθος φωτογραφιών και βίντεο με πορνογραφικό υλικό ανηλίκων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Παράλληλα, το κινητό τηλέφωνο του 63χρονου θα αποσταλεί στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η απόφαση της Περιφέρειας για τις δεξαμενές προπανίου του εργοστασίου της Βιολάντα και έγγραφα για το αδήλωτο υπόγειο
Σε λάθος σημεία τοποθετήθηκαν οι 4 δεξαμενές προπανίου του μοιραίου εργοστασίου - Εισαγγελική παραγγελία για έρευνα σε όσους εμπλέκονται στην αδειοδότηση και τη λειτουργία του εργοστασίου
Βιολάντα: Η απόφαση της Περιφέρειας για τις δεξαμενές προπανίου του εργοστασίου και έγγραφα για το αδήλωτο υπόγειο 13
Κρίση των Ιμίων: Η αποκωδικοποίηση των επιχειρήσεων, το τακτικό πλεονέκτημα στο πεδίο και τα στρατηγικά λάθη
Η «διαφωνία χαρακτήρων» της ελληνικής πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας, οι κανόνες εμπλοκής που περίμενε ο Στόλος αλλά δεν πήρε ποτέ και τα διδάγματα του 1987 που λησμονήθηκαν
Η ομάδα των Τούρκων βατραχανθρώπων αποχωρεί από την δυτική Ίμια το πρωί της 31ης Ιανουαρίου 1996