Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε 18χρονος που κατήγγειλε τον «πρώην» της μητέρας του για παρενόχληση

Ο νεαρός κατήγγειλε ότι υπέστη βαριά κακοποίηση και βιασμό, από το 2020 μέχρι και τον Μάρτιο του 2023

Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει ο 18χρονος εξαιτίας της σεξουαλικής παρενόχλησης που καταγγέλλει ότι δεχόταν από τον πρώην σύντροφο της μητέρας του στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αποκαλύπτει το ThessToday.gr, στα τέλη Μαρτίου του 2025, ο νεαρός που φέρεται να επεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης, επιχείρησε να δώσει τέλος στη ζωή του στο δάσος του Σέιχ Σου στη Θεσσαλονίκη. Όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, οι γιατροί προσπάθησαν να εντοπίσουν τα αίτια της πράξης του.

Τότε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 18χρονος εκμυστηρεύτηκε ότι υπήρξε θύμα συστηματικής κακοποίησης από τον πρώην σύντροφο της μητέρας του, έναν άνδρα ηλικίας 50 ετών.

Ο νεαρός κατήγγειλε ότι υπέστη βαριά κακοποίηση και βιασμό, από το 2020 μέχρι και τον Μάρτιο του 2023.

Από την κατάθεσή του ξεκίνησε η σύνταξη της σχετικής δικογραφίας. Ο 52χρονος σήμερα κατηγορούμενος κλήθηκε να καταθέσει αναφορικά με τις κατηγορίες που τον βαραίνουν, ο άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να αρνήθηκε την οποιαδήποτε πράξη που του αναλογεί.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Χρήστος Μαυρίκης: Αναβλήθηκε για την Τετάρτη η δίκη του – Παραμένει κρατούμενος
Ο κατηγορούμενος για σειρά πλημμελημάτων οδηγήθηκε πίσω στη ΓΑΔΑ, όπου και θα παραμείνει έως και αύριο, οπότε και αναμένεται να δικαστεί ενώπιον του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών
Ο Χρήστος Μαυρίκης
Ο Χρήστος Μαυρίκης στο Αυτόφωρο – Του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τους πυροβολισμούς στα Σπάτα
Ο άλλοτε «αρχικοριός» κατηγορείται για παράνομη οπλοκατοχή όπλου κρότου λάμψης, άσκοπους πυροβολισμούς, παράνομη κατοχή πυρομαχικών, απείθεια, απειλή και παράνομη κατοχή ναυτικής φωτοβολίδας
Ο Χρήστος Μαυρίκης στο Αυτόφωρο – Του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τους πυροβολισμούς στα Σπάτα 5
Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη αποχαιρετά την Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ με μια κοινή τους φωτογραφία: «Θα μου λείψεις τόσο πολύ»
Με ανάρτηση στο Instagram μίλησε για τη «φλόγα», τη διαύγεια και την «περιέργεια ενός νέου ανθρώπου» που, όπως σημείωσε, διατήρησε μέχρι τέλους η κορυφαία βυζαντινολόγος
Μαρέβα Μαρέβα Γκραμπόφσκι και Ελένη Γλύκατζη - Αρβελέρ