Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερες αφέθηκαν οι τρεις ανήλικες που κατηγορούνται ότι ξυλοκόπησαν 14χρονη και τράβηξαν βίντεο

Τα τρία κορίτσια θα δικαστούν ενώπιον δικαστηρίου ανηλίκων

Ελεύθερες αφέθηκαν σήμερα Τετάρτη (7.5.25) οι τρεις ανήλικες, δύο 14χρονες και μία 16χρονη, που κατηγορούνται ότι επιτέθηκαν κατά 14χρονης, έξω από σχολείο της Μενεμένης στη Θεσσαλονίκη. Ορίστηκε δικάσιμος για να δικαστούν ενώπιον δικαστηρίου ανηλίκων.

Εις βάρος των τριών ανήλικων, η εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος αδύναμου ατόμου, κατά συναυτουργία, όπως επίσης για παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων, επειδή μία από τις εμπλεκόμενες βιντεοσκόπησε με κινητό τηλέφωνο την επίθεση.

Το θύμα της επίθεσης μετέβη σε νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών, ενώ προχώρησε σε καταγγελία στην αστυνομία, σε συνέχεια της οποίας συνελήφθησαν οι τρεις ανήλικες.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν οι κηδεμόνες τους, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, ενώ αφέθηκαν, επίσης, ελεύθεροι ενόψει διεξαγωγής προκαταρκτικής έρευνας, την οποία παρήγγειλε η εισαγγελέας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Είχα να δω τη γιαγιά μου από το 2021» κατέθεσε ο γιος της 62χρονης από τη Βοιωτία - Τι υποστήριξε η ίδια για τον λάκκο που έθαψε τη μητέρα της
Η 62χρονη, που έθαψε τη μητέρα της προκειμένου να συνεχίσει να λαμβάνει σύνταξη και επιδόματα, αφέθηκε ελεύθερη καθώς δεν βαρύνεται με κανένα κακούργημα
Βοιωτία
5
Ο Παύλος Ασλανίδης κατά Γιώργου Φλωρίδη: «Έχω κάνει τρία αιτήματα για την εκταφή της σορού του γιου μου»
«Τα δύο πρώτα ήταν για ταυτοποίηση DNA και το τρίτο ήταν μετά το πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ που έλεγε για υδρογονάνθρακες και ζήτησα βιοχημικές εξετάσεις», τονίζει ο Ασλανίδης
Ο Παύλος Ασλανίδης 20