Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: «Μαϊμού» αστυνομικοί βγήκαν περιπολία αλλά έπεσαν πάνω σε αστυνομικό

Ο πρώτος πολίτης που σταμάτησαν οι τρεις νεαροί για έλεγχο ήταν αστυνομικός

Πολύ άτυχοι αποδείχθηκαν τρεις νεαροί στη Θεσσαλονίκη οι οποίοι αποφάσισαν να παραστήσουν τους αστυνομικούς αλλά έπεσαν πάνω σε αληθινό αστυνομικό.

Οι τρεις νεαροί από 19 έως 21 ετών έβαλαν έναν φάρο πάνω στο αυτοκίνητό τους και βγήκαν για… περιπολία τα ξημερώματα της Τρίτης (07/10/25) στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης.

Βρήκαν το πρώτο θύμα τους και αποφάσισαν να του κάνουν έλεγχο… Όμως, εκείνος ήταν αστυνομικός!

Όταν οι «Άβερελ» απατεώνες το κατάλαβαν τράπηκαν σε φυγή, αλλά λίγο πιο κάτω συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης.

Στο αυτοκίνητο που ανήκει στον έναν από τους τρεις βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ο φάρος, όπως επίσης ένα ρόπαλο κι ένα μαχαίρι. Εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για αντιποίηση αρχής και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τη νύχτα στα μπλόκα σε Νίκαια, Μάλγαρα και Ε65 περνάνε οι αγρότες - Πολλαπλασιάζονται οι κλειστοί δρόμοι από την Τρίτη
«Στους δρόμους και στα μπλόκα είναι οι τίμιοι αγρότες», είπε μιλώντας το βράδυ στους αγρότες ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων της Καρδίτσας
Μπλόκο αγροτών με τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα στον κόμβο της Εθνικής Οδού στη Νίκαια Λάρισας
9