Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη – Μητέρα μαθητή από το ΕΠΑΛ Σταυρούπολης καταγγέλλει: «Οι απειλές συνεχίζονται μετά τα επεισόδια»

Θεσσαλονίκη – Μητέρα μαθητή από το ΕΠΑΛ Σταυρούπολης καταγγέλλει: «Οι απειλές συνεχίζονται μετά τα επεισόδια»

Μητέρα μαθητή από το ΕΠΑΛ Σταυρούπολης καταγγέλλει ότι, ακόμα και 50 μέρες μετά τα επεισόδια, η κατάσταση που επικρατεί στο σχολείο παραμένει η ίδια, με τις απειλές να… συνεχίζονται. Σημειώνει δε ότι οι μαθητές που αποβλήθηκαν για τα επεισόδια πηγαίνουν στο σχολείο, αλλά ως… «επισκέπτες».

Μιλώντας το πρωί της Τετάρτης (17/11) στο MEGA, η μητέρα από τη Θεσσαλονίκη καταγγέλλει πως εκτός από τη σωματική βία, οι μαθητές του ΕΠΑΛ Σταυρούπολης δέχονται καθημερινά λεκτική βία. Συγκεκριμένα, οι μαθητές που είχαν τιμωρηθεί με αποβολή από το σχολείο λόγω των επεισοδίων, βρίσκονται ξανά στο χώρο, αυτή τη φορά σαν εξωσχολικοί.

«50 ημέρες μετά τα επεισόδια τα πράγματα παραμένουν ίδια. Μπορεί να απομακρύνθηκαν οι πρωτοαίτιοι μαθητές, αλλά δεν ξέρω πως τα παιδιά αυτά βρίσκονται σαν επισκέπτες μέσα στο σχολείο και εκφοβίζουν λεκτικά τους μαθητές και προσπαθούν να περάσουν αυτό το κλίμα εκφοβισμού σε όλο το σχολικό περιβάλλον», δήλωσε.

«Οι απειλές συνεχίζονται. Οι μαθητές αυτοί που έκαναν τα επεισόδια μπορεί να αποβλήθηκαν, αλλά με κάποιο μαγικό τρόπο βρέθηκαν να είναι στο σχολείο. Υπάρχει ένα πέπλο ηρεμίας, αλλά τα φιδάκια που γεννήθηκαν εκεί μέσα κυκλοφορούν μέχρι αυτή τη στιγμή», είπε.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από MEGA

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις