Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Προσωρινά κρατούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας ο 34χρονος που ξυλοφόρτωσε την σύντροφό του

Ο σύντροφος της την είχε χτυπήσει με μπουνιές και κλωτσιές και ξύλα, ενώ της επιτέθηκε με σιδερένιες ράβδους καθώς και με πιρούνι
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 34χρονος που ξυλοφόρτωσε άγρια την σύντροφό του μέσα στο διαμέρισμά τους στην Θεσσαλονίκη.

Ο 34χρονος που κακοποίησε την 38χρονη σύντροφό του, απολογήθηκε σήμερα (03.03.2026) στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος. Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 34χρονος αρνήθηκε ότι είχε πρόθεση να σκοτώσει τη σύντροφο του και ισχυρίστηκε πως όλα έγιναν απο έναν καβγά ο οποίος ξεκίνησε ύστερα από σκηνή ζηλοτυπίας που του έκανε το θύμα.

Επίσης υποστήριξε πως όλα έγιναν υπό την επήρεια χαπιών και ότι έχει μετανιώσει για αυτό που έγινε.

Παράλληλα, η 38χρονη γυναίκα παραμένει διασωληνωμένη στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου διακομίσθηκε μετά το βίαιο περιστατικό.

Το χρονικό

Όλα συνέβησαν το πρωί του Σαββάτου (28.02.2026) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν η Άμεση Δράση έλαβε κλήση απο άνθρωπο που ανέφερε ότι υπάρχει περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σε διαμέρισμα.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο και μπήκαν στο διαμέρισμα είδαν τον 34χρονο πάνω απο την 38χρονη σύντροφο του που ήταν εμφανώς τραυματισμένη και τον ακινητοποίησαν.

Ο σύντροφος της την είχε χτυπήσει με μπουνιές και κλωτσιές και ξύλα, ενώ την είχε χτυπήσει ακόμα και με πιρούνι. Οι αστυνομικοί βρήκαν 2 σιδερένιες ράβδους, 1 ξύλινη ράβδο και το πιρούνι με το οποίο χτύπησε τη γυναίκα.

Για καλή τύχη της γυναίκας, έσπευσαν άμεσα οι αρχές στο διαμέρισμα, όπου οι αστυνομικοί είδαν τον 34χρονο πάνω από την 38χρονη, η οποία ήταν γεμάτη χτυπήματα, μώλωπες και μέσα στα αίματα. Μάλιστα, στο σπίτι βρισκόταν και η νύφη του θύματος μαζί με τα δύο ανήλικα παιδιά της.

Η 38χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στο οποίο νοσηλεύεται διασωληνωμένη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σώθηκε το πόδι του 6χρονου που μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή στην Αθήνα μετά από τροχαίο στο Ρέθυμνο
«Ήταν απίστευτη η συνεργασία από την Κρήτη, το ΕΚΑΒ, το Παίδων και το Αττικόν. Το ΕΣΥ λειτούργησε άψογα. Δεν αφήνουμε κανέναν» δήλωσε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης
Το νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία
Η συνταρακτική περιγραφή του συζύγου της Βάγιας Νέστορα για τον θάνατό της - «Είναι δολοφόνοι, το γκαζάκι είναι σαν σφαίρα»
΄«Η Αφροδίτη έπαθε εγκαύματα σε χέρια και πόδια, δεν μπορεί να περπατήσει», αποκάλυψε με τρεμάμενη φωνή ο Παναγιώτης Νέστορας
Εμπρηστικές επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη
Ανανεώθηκε πριν 7 λεπτά
Πετράλωνα: «Έχουμε επικοινωνήσει με την Airbnb για την στέγαση των ενοίκων» είπε ο Χάρης Δούκας
Στο σημείο έχουν μεταβεί κλιμάκια μηχανικών, τα οποία εξετάζουν τη στατική κατάσταση της περιοχής και ελέγχουν αν τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας κατά τις εργασίες στο γειτονικό οικόπεδο
Κατάρρευση πολυκατοικίας στα Πετράλωνα
Βάγια Νέστορα: Η σπαρακτική ανάρτηση του συζύγου της για τη δολοφονία της – «Πήγες να βρεις την κόρη μας, θα σε θυμάμαι πάντα»
«Σήμερα μετά το δολοφονικό χτύπημα των ανόητων μπαχαλάκιδων, αναρχικών και φοβιτσιάρηδων, αποχαιρετώ την γυναίκα μου Βάγια για τη χώρα των αγγέλων», έγραψε ο Παναγιώτης Νέστορας στην ανάρτησή του
Η Αφροδίτη Νέστορα με την μητέρα και τον πατέρα της 14