Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή 87χρονος που τραυμάτισε με κουζινομάχαιρο την κατάκοιτη σύζυγό του

Η άτυχη γυναίκα εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε ΜΕΘ

Την άγουσα για τις φυλακές πήρε ένας 87χρονος, μετά την απολογία τους στην ανακρίτρια, που κατηγορείται ότι τραυμάτισε με κουζινομάχαιρο την 79χρονη κατάκοιτη σύζυγό του, στο διαμέρισμά τους στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης.

Εις βάρος του ηλικιωμένου που τραυμάτισε με κουζινομάχαιρο τη σύζυγό του στο διαμέρισμά τους  στη Θεσσαλονίκη-που είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι λόγω προβλημάτων υγείας και κατά πληροφορίες φαίνεται να μην έχει πνευματική διαύγεια –είχε ασκηθεί δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Μετά την ομόφωνη απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα περί προφυλάκισής του, ο 87χρονος οδηγείται στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου αναμένεται να εξεταστεί από ειδικούς που θα αποφανθούν για το εάν θα κρατηθεί στην ψυχιατρική πτέρυγα του συγκεκριμένου σωφρονιστικού καταστήματος.

Το συμβάν στη Θεσσαλονίκη αποκαλύφθηκε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής από την 58χρονη οικιακή βοηθό που φρόντιζε περιστασιακά τους ηλικιωμένους.

Η ίδια εντόπισε την 79χρονη ξαπλωμένη σε νοσοκομειακό κρεβάτι, όπου ήταν καθηλωμένη τα τελευταία χρόνια, φέροντας εκτεταμένες εκχυμώσεις στο πρόσωπο και τραύμα στο λαιμό. Στον ίδιο χώρο εντοπίστηκε ο 87χρονος να κείτεται στο πάτωμα σε εμβρυική στάση, ενώ δίπλα του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι κουζίνας, συνολικού μήκους 30 εκατοστών και μήκος λάμας 21 εκατοστών, το οποίο έφερε ίχνη αίματος.

Η γυναίκα διακομίστηκε στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε ΜΕΘ του ίδιου νοσοκομείου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Χάρης Θεοχάρης για την επίθεση στο γραφείο του: Πράξη δειλίας και τυφλής βίας, η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται
«Κανείς δεν τραυματίστηκε και αυτό είναι το μόνο παρήγορο στοιχείο μιας ενέργειας που δεν στρέφεται μόνο εναντίον προσώπων, αλλά εναντίον των θεσμών και της ίδιας της πολιτικής ζωής»
Επίθεση στο γραφείο του Χάρη Θεοχάρη
Ξεκινά το πρόγραμμα διανομής Σχολικών Γευμάτων για 231.062 μαθητές Δημοτικού
«Στόχος μας είναι να στηρίξουμε, μέσω του θεσμού αυτού, την ελληνική οικογένεια, την ελληνική περιφέρεια, τα νησιά μας, περιοχές απομακρυσμένες και μειονεκτικές» αναφέρει η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Δόμνα Μιχαηλίδου
σχολείο