Ελλάδα

Θεσσαλονίκη – Συγκλονίζει φοιτήτρια θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης: «Δεν μπορούσα να αντιδράσω» (vid)

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις και οι μαρτυρίες για περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης, μετά την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου. Για την δική της τραυματική εμπειρία μίλησε στο Tlive κοπέλα από την Θεσσαλονίκη που όταν φοιτήτρια δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον καθηγητή της. 

Τον Μάρτιο του 2016, η κοπέλα, ως φοιτήτρια μαιευτικής, δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον καθηγητή της. Ο γνωστός καθηγητής Γυναικολογίας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Tlive, προέτρεπε τις φοιτήτριες του να πηγαίνουν στο ιατρείο του για να κάνουν δωρεάν έναν τυπικό γυναικολογικό έλεγχο. Εκεί ο καθηγητής γυναικολογίας με πρόσχημα την εξέταση μαστού άρχισε να θωπεύει την φοιτήτρια του σε όλο της το σώμα. 

Σύμφωνα με το Tlive, η εν λόγω η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης και αναμένεται να εκδικασθεί από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης. Η υπόθεση θα εκδικαζόταν τον Δεκέμβριο αλλά έλαβε δύο αναβολές και στην δίκη, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, θα καταθέσουν άλλες 11 κοπέλες. 

«Από το πρώτο κιόλας λεπτό, όταν μου ζήτησε να γδυθώ ολόκληρη και περίμενα ότι θα μου δοθεί έστω μια ποδιά. Αισθανόμουν πάρα πολύ εκτεθειμένη εκείνη την ώρα» περιγράφει στο Tlive η κοπέλα. Και προσθέτει: «Δεν μπορούσα εκείνη την ώρα να αντιδράσω, να λειτουργήσω, να πω γιατί συμβαίνει αυτό. Ένιωθα πολύ φοβισμένη». «Σηκωνόμουν προς τα πάνω, δείχνοντας την δυσφορία μου. Μάλιστα κάποια στιγμή του είπα να σταματήσει και μου είπε: “Δώσε μου ένα λεπτάκι”», σημειώνει μεταξύ άλλων.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Στην αντεπίθεση περνά ο καθηγητής Γεωλογίας του ΑΠΘ

«Αναληθή» χαρακτήρισε τα όσα καταλογίζονται στον καθηγητή Γεωλογίας του ΑΠΘ για σεξουαλική παρενόχληση φοιτητριών του, ο δικηγόρος που έχει αναλάβει την υπεράσπιση του. 

Ο καθηγητής του ΑΠΘ αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση και, όπως σημειώνει ο δικηγόρος του στο Tlive, δεν υπήρξε κάποιο γεγονός με φοιτήτρια. 

«Δεν υπήρξε κανένα γεγονός. Ούτε προσέλκυσε, ούτε πλησίασε φοιτήτρια του. Υπήρξε καθηγητής 44 χρόνια. Είναι αξιοπρεπής κύριος, οικογενειάρχης και αυτά είναι αναληθή. Τα οποία θα αντιμετωπίσουμε μέσω της δικαιοσύνης» δηλώνει στο Tlive o Παναγιώτης Μανωλής.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων κατά Κωνσταντοπούλου: «Συκοφάντης που επιδιώκει να παραμένει στην επικαιρότητα με όποιο παρανοϊκό σενάριο μπορεί»
«Η συγκεκριμένη δικηγόρος- πολιτικός - επαγγελματίας συκοφάντης καλυπτόμενη από την βουλευτική της ασυλία, δήλωσε με αναίδεια την πρόθεση της να μην διεξαχθεί η δίκη για το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών» αναφέρει η ανακοίνωση
Ζωή Κωνσταντοπούλου
Απάτη με SMS: Νέα παραλλαγή σαρώνει την αγορά – Πώς να την αναγνωρίζετε πριν χάσετε χρήματα
Μηνύματα που μιμούνται τράπεζες και courier, παραπλανητικά links για επιστροφή χρημάτων από τον ΕΟΠΥΥ - Οδηγίες άμεσης αντίδρασης και ποια βήματα να ακολουθήσετε αν στοχοποιηθείτε
Women using smartphones check email notifications inbox have spam viruses message with warning caution, junk and trash mail, security terms cybersecurity concept
Στο νοσοκομείο 16χρονος μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ στο Ηράκλειο - Συνελήφθη ιδιοκτήτης περίπτερου
Στα πλαίσια σχολικής εκδρομής ο ανήλικος μαθητής προμηθεύτηκε από περίπτερο 1 μπουκάλι βότκα, το οποίο κατανάλωσε με αποτέλεσμα να μεθύσει, να χάσει τις αισθήσεις του και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο
Αλκοολούχα ποτά
Επιχείρηση του ελληνικού FBI στην Αττική αποκάλυψε κύκλωμα ναρκωτικών: 3 συλλήψεις για διακίνηση κοκαΐνης, κάνναβης και MDMA
Κατασχέθηκαν πάνω από 26,5 κιλά κοκαΐνης, περισσότερα από 8 κιλά κατεργασμένης κάνναβης, 454 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 24,6 γραμμάρια ροζ κοκαΐνης και πάνω από 4,5 κιλά MDMA
Τα κατασχεμένα ναρκωτικά