Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από την προετοιμασία πριν την έκρηξη – Αγχωμένη και αμήχανη η 38χρονη πριν βάλει τη βόμβα στην τράπεζα

Είναι νευρική, ντυμένη στα μαύρα, ενώ στο αριστερό της χέρι κρατάει μια άσπρη σακούλα κι ένα μαύρο σακίδιο, μέσα στο οποίο βρίσκεται η βόμβα

Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά πριν την έκρηξη της βόμβας στην τράπεζα στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου (03.05.2025), στο οποίο καταγράφεται η 38χρονη να προετοιμάζεται για την τοποθέτηση του εκρηκτικού μηχανισμού, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr.

Στο οπτικό υλικό που εξασφαλίσαμε η 38χρονη φαίνεται να κινείται στις 05:07 τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου στην οδό Πελοποννήσου, σε παράλληλο δρόμο από αυτόν που βρίσκεται η τράπεζα, όπου έσκασε η βόμβα στη Θεσσαλονίκη.

Η γυναίκα είναι ντυμένη στα μαύρα, ενώ στο αριστερό της χέρι κρατάει μια άσπρη σακούλα κι ένα μαύρο σακίδιο, μέσα στο οποίο βρίσκεται και η βόμβα. Γύρω από το λαιμό της έχει περασμένο ένα μαύρο μαντήλι.

Αφού θα κάνει κάποια λίγα βήματα, ξαφνικά θα σταματήσει στην άκρη του πεζοδρομίου και θα αφήσει ανάμεσα σε δύο αυτοκίνητα όσα μετέφερε σα χέρια της για να μην γίνουν αντιληπτά από τυχόν περαστικούς.

Η 38χρονη φαίνεται να είναι αγχωμένη. Ζεσταίνεται υπερβολικά και με το χέρι της θα κάνει αέρα στο πρόσωπο της, ενώ ταυτόχρονα θα λύσει και τα μαλλιά της.

Η αμηχανία αλλά και η αγωνία που την διακατέχει, είναι εμφανής. Για περισσότερο από δύο λεπτά θα επεξεργαστεί τα μαλλιά της, ενώ το βλέμμα της δεν είναι σταθερό, καθώς κοιτάζει προς όλες τις πλευρές του δρόμου. 

Οι δείκτες του ρολογιού δείχνουν 05:10 τα ξημερώματα του Σαββάτου και η γυναίκα παραμένει ακόμα στο σημείο. Κάποια στιγμή θα σκύψει και μέσα από τη λευκή τσάντα θα βγάλει ένα μαύρο καπέλο, το οποίο αφού θα το κρατήσει για κάποια δευτερόλεπτα στα χέρια της, στη συνέχεια θα το φορέσει.

Θα συνεχίσει να παίζει με τα μαλλιά της κι όταν νομίζει ότι έχει ετοιμαστεί για να φέρει εις πέρας την αποστολή που της έχουν αναθέσει, θα κατευθυνθεί προς την τράπεζα.

Θα διανύσει μία απόσταση περίπου 200 μέτρων και θα φτάσει έξω από το υποκατάστημα. Στις 05:27, περίπου 19 λεπτά μετά τη στιγμή που εντοπίστηκε από τις κάμερες στην οδό Πελοποννήσου, θα σημειωθεί η έκρηξη, που είχε σαν αποτέλεσμα η ίδια να χάσει τη ζωή της.

Όλες οι παραπάνω κινήσεις της 38χρονης, δεν δείχνουν ένα άτομο έμπειρο, ψύχραιμο αλλά και κατάλληλο για τη συγκεκριμένη ενέργεια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Φρούριο» η Αθήνα για την 52η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου - 5.000 αστυνομικοί, «Αίαντες» και επιτήρηση από drones και ελικόπτερα
Αστυνομικοί με πολιτικά θα επιτηρούν την κατάσταση ανάμεσα από τους πολίτες ενώ δυνάμεις των ΜΑΤ και της Ασφάλειας θα προχωρούν σε προληπτικές προσαγωγές - Πώς θα κινηθούν τα μέσα και ποιοι δρόμοι θα παραμείνουν κλειστοί
Αστυνομικοί
Τι ισχυρίζεται η γνωστή δημοσιογράφος που έβρισε και απείλησε αστυνομικούς μετά από έλεγχο αλκοτέστ στην Αττική Οδό
«Η δημοσιογράφος αισθάνθηκε ότι υπήρξε κατάχρηση εξουσίας από την πλευρά των αστυνομικών και παραδέχτηκε ότι είπε κουβέντες που δεν θα έπρεπε να πει», λένε από το περιβάλλον της
Περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας
15
Άγρια συμπλοκή με μαχαίρια μεταξύ 10 ατόμων σε μπαρ στο Μουζάκι Καρδίτσας – 3 άτομα μεταφέρθηκαν σε κέντρα υγείας
Στο σημείο έσπευσαν και αστυνομικές δυνάμεις από την Καρδίτσα, ενώ το Αστυνομικό Τμήμα Μουζακίου διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό του ατόμου που έφερε μαχαίρι
Ασθενοφόρο