Ελλάδα

Θετικός στον κορονοϊό ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μίλτος Χατζηγιαννάκης

Ο λόγος για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μίλτο Χατζηγιαννάκη, που γνωστοποίησε ο ίδιος ότι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Συγκεκριμένα, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: «Σήμερα διαγνωστικά θετικός στον covid-19 και ως εκ τούτου θα απέχω για λίγες ημέρες από την προσωπική – δια ζώσης- επικοινωνία μαζί σας, καθώς και από τα κοινοβουλευτικά καθήκοντα. Ευτυχώς, έχω κάνει τις δύο πρώτες δόσεις των εμβολίων και τα συμπτώματα είναι ήπια»….

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τις τελευταίες ημέρες συμμετείχε στις εργασίες της Βουλής. Έτσι έχουν ειδοποιηθεί όλοι οι βουλευτές που μετείχαν στις ίδιες επιτροπές να υποβληθούν τις επόμενες ημέρες σε διαγνωστικό τεστ. Ο κ. Χατζηγιαννάκης είναι μέλος και στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής καιμετείχε στις εργασίες της προχθές. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το ChatGPT στα χέρια μαθητών και καθηγητών – Πιλοτική εφαρμογή σε 20 σχολεία της χώρας
«Θέλουμε, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές μας να γνωρίσουν, να κατανοήσουν και να χρησιμοποιούν την Τεχνητή Νοημοσύνη με υπευθυνότητα, δημιουργικότητα και κριτική σκέψη» τονίζει η Σοφία Ζαχαράκη
Φωτογραφία ΑΠΕ ΜΠΕ