Ελλάδα

Θρίλερ στον Κολωνό: Έγκυος βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της – Προσήχθη ο σύντροφός της

Η μαρτυρία του συζύγου της δεν επιβεβαιώθηκε από τον ιατροδικαστή από τα τραύματα που είχε η 30χρονη

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές όταν σύζυγος εντόπισε τη έγκυο γυναίκα του, νεκρή στον Κολωνό, το μεσημέρι του Σαββάτου 28.02.2026..

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας βρήκε την σύζυγό του που ήταν έγκυος νεκρή μέσα στο ισόγειο που έμεναν στον Κολωνό. 

Το ΕΚΑΒ ενημερώθηκε για το περιστατικό στην οδό Καλλικρατίδου στην κεντρική γειτονιά της Αθήνας, περίπου στις 15.30.

 

Η γυναίκα έφερε τραύμα στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού. Ο σύζυγος, ο οποίος εργάζεται ως ντελίβερι, ειδοποίησε τις αρχές και όπως είπε η 30χρονη είχε πέσει από τη σκάλα, με τα τραύματά της να μην συνάδουν με την μαρτυρία του συζύγου σύμφωνα με τον ιατροδικαστή. 

Ο 38χρονος σύζυγος της προσήχθη και εξετάζεται, ενώ την υπόθεση έχει αναλάβει το ΤΔΕΕ Κολωνού. Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση έχουν αποκλείσει την περιοχή και εξετάζουν το ενδεχόμενο της γυναικοκτονίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μαρία Καρυστιανού: Αισθάνθηκα ότι δεν ήθελαν να μιλήσω oπότε και αποχώρησα από τη συγκέντρωση για τα Τέμπη
«Είχα μιλήσει με τον Πάνο Ρούτσι, ήξερε ότι θα κατέβω να μιλήσω. Μίλησα με αρκετούς συγγενείς και γνώριζαν και την πρόθεση μου. Για κάποιο λόγο όμως δεν… υπήρξε μια άρνηση».
Μαρία Καρυστιανού
47