Ελλάδα

Ηλιόλουστη Κυριακή! Αναλυτική πρόγνωση του καιρού

Βελτιωμένο καιρό περιμένουμε την Κυριακή σε όλη τη χώρα και απ΄ό,τι φαινεται δε θα έχουμε φαινόμενα με βροχές και καταιγίδες πουθενά. Θα είναι μια ανοιξιάτικη μέρα με αρκετή ηλιοφάνεια και μόνο λίγα σύννεφα.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν νοτιοι 3 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο από 4 εως 6 μποφόρ. Η θερμορκρασία θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από 3 εως 14 βαθμούς, στα κεντρικά απο 6 εως 16 βαθμούς και στα νησιά από 8 εως 16 βαθμούς.

Στην Αττική περιμένουμε λιακάδα και μόνο λίγα σύννεφα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 εως 16 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε καλο καιρό με λίγα μόνο σύννεφα. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 3 με 4 μποφόρ ενώ ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 4 εως 14 βαθμούς κελσίου.

Ακούστε από τον μετεωρολόγο Τάσο Αρνιακό πώς αναμένεται να κυλήσει ο καιρός την Κυριακή:

Δευτέρα 16-03-2015
Καιρός: λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στα ανατολικά ηπειρωτικά και τη βόρεια Κρήτη με ασθενείς τοπικές βροχές.
Άνεμοι: στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και βαθμιαία στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε μικρή περαιτέρω άνοδο στα δυτικά.

Τρίτη 17-03-2015, Τετάρτη 18-03-2015 και Πέμπτη 19-03-2015
Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά και τα νότια με ασθενείς τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά.
Άνεμοι: στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση την Πέμπτη.
Θερμοκρασία: σε πτώση κυρίως στα βόρεια και τα ανατολικά.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ – ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βρέθηκαν ζωντανοί πάνω σε βράχο ο 12χρονος και ο 20χρονος που είχαν πάει για ψαροντούφεκο στη Χαλκιδική – «Ακούσαμε φωνές μέσα από τη θάλασσα»
Μία πρώτη ανάσα ανακούφισης πήραν οι συγγενείς του 12χρονου και του 22χρονου από τη Ρωσία, που είχαν πάει για ψαροντούφεκο στο Παλιούρι...
Σκάφος του Λιμενικού 7