Ελλάδα

Τι λέει η 36χρονη από τη Λέσβο που έπαθε θρόμβωση μετά από εμβολιασμό με AstraZeneca (vid)

Στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο βρίσκεται από χθες η 36 γυναίκα από τη Λέσβο, που έπαθε θρόμβωση μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca. Για τα συμπτώματα που την οδήγησαν στο νοσοκομείο αλλά και γιατί μεταφέρθηκε από το ένα νοσοκομείο στο άλλο, μίλησε την Τετάρτη (26/5) στο T live.

«Καλά είμαι. Κάνω θεραπεία. Φαίνεται πως έχει περάσει ο κίνδυνος, είναι αντιμετωπίσιμη η κατάσταση μου» λέει στο T live. «Το μόνο σύμπτωμα που είχα λίγες μέρες μετά τον εμβολιασμό μου ήταν πονοκέφαλοι. Από εκεί άρχισαν όλα. Πήγα στο νοσοκομείο και τους είπα για τον εμβολιασμό και για τους πονοκεφάλους», αναφέρει η 36χρονη, μιλώντας για τα συμπτώματα που την οδήγησαν στο νοσοκομείο. 

Και προσθέτει: «Μου έκαναν μια απλή εξέταση αίματος και είχα χαμηλά αιμοπετάλια, κλασσικό σύμπτωμα θρόμβωσης, σύμφωνα με τους γιατρούς. Με κράτησαν μέσα. Έμεινα τέσσερις μέρες στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης και για να είμαι σε ένα πιο εξειδικευμένο νοσοκομείο οι γιατροί με συμβούλευσαν να έρθω στο Ιπποκράτειο».

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 63χρονου γυμνασιάρχη που προφυλακίστηκε για τον βιασμό ανήλικης μαθήτριας στο Ηράκλειο
Η καταγγελία έγινε από την 14χρονη μαθήτρια μαζί με τη μητέρα της κατά του εκπαιδευτικού, αναφέροντας ότι σε δύο διαφορετικά περιστατικά είχε υποστεί ασελγείς χειρονομίες
Ο διευθυντής του γυμνασίου στο Ηράκλειο