Ελλάδα

Τήνος: 24χρονη Ρομά «μπούκαρε» σε σπίτι – Έκλεψε κοσμήματα αξίας 30.000 ευρώ

Η 24χρονη κατάφερε να μπει στο σπίτι και να κλέψει πολύτιμα αντικείμενα χωρίς να γίνει αντιληπτή

Στην σύλληψη μίας 24χρονης Ρομά για διάρρηξη σε σπίτι στην Τήνο, προχώρησαν οι αρχές του νησιού.

Η διάρρηξη σημειώθηκε χτες Τετάρτη (26.02.2025) σε σπίτι στην Τήνου, όπου η 24χρονη γυναίκα αφαίρεσε χρηματικό ποσό και κοσμήματα συνολικής αξίας 30.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τις αρχές, η γυναίκα, γνωρίζοντας ότι οι ιδιοκτήτες του σπιτιού απουσίαζαν, παραβίασε την κεντρική πόρτα.

Η 24χρονη κατάφερε να μπει στο σπίτι και να κλέψει πολύτιμα αντικείμενα χωρίς να γίνει αντιληπτή, όπως αναφέρει το cyclades24.gr.

Μετά από μια ενδελεχή έρευνα, οι αστυνομικές Αρχές κατάφεραν να ταυτοποιήσουν την 24χρονη.

Τελικά, συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης, ενώ εις βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μιχάλης Δημητρακόπουλος: «Οι οικογενειακές ή φιλικές σχέσεις μεταξύ δικηγόρων και δικαστών είναι αυτονόητες και δεν ποινικοποιούνται»
Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος υποστηρίζει πως δικαστής της υπόθεσης Φιλιππίδη και ο σύζυγός της διατηρούν στενές οικογενειακές σχέσεις με τον δικηγόρο Θέμη Σοφό
Ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος προσέρχονται στο Εφετείο 2