Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Το εντυπωσιακό Public στο Golden Hall αλλάζει το λιανεμπόριο

Το εντυπωσιακό Public στο Golden Hall αλλάζει το λιανεμπόριο

Υπηρεσίες και δυνατότητες που προσφέρονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα φέρνει το νέο κατάστημα Publicπου ανοίγει τις πόρτες του στο Golden Hall σε έναν άκρως εντυπωσιακό χώρο.

Μέσα σε 3.200 τετραγωνικά μέτρα, και αποτελώντας προϊόν επένδυσης 1,4 εκατ. ευρώ, το μεγαλύτερο κατάστημα της δημοφιλούς αλυσίδας καταφέρνει να συνδυάσει μια τεράστια γκάμα προϊόντων με μια σειρά καινοτομίας, κάνοντας την επίσκεψη στο νέο Public στο Golden Hall μια μοναδική εμπειρία.

Στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του, οι επισκέπτες μπορούν να βρουν περισσότερους από 50.000 διαφορετικούς κωδικούς προϊόντων από όλες τις κατηγορίες της τεχνολογίας, της ψυχαγωγίας και του gaming. Μάλιστα, για πρώτη φορά μέσα σε κατάστημα Public διατίθενται και οικιακές μικροσυσκευές καθώς και προϊόντα για το σπίτι και την προσωπική φροντίδα. Έτσι, οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα από συσκευές και σκεύη μαγειρικής, συστήματα σιδερώματος, μηχανές καφέ, ηλεκτρικές σκούπες, συσκευές περιποίησης κ.α. Όλα αυτά σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο που μοιάζει με σπίτι στον ημιώροφο του καταστήματος.

Ταυτόχρονα, οι φίλοι του gaming μπορούν να απολαύσουν το ειδικό gaming zone, ενώ στο νέο Publicυπάρχουν ακόμη αναγνωστήριο, χώρος εκδηλώσεων και kids’ area. Μάλιστα, ειδικά για όσο διαρκεί το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου έχει δημιουργηθεί ένα ειδικό «γηπεδικό» καθιστικό με προβολείς, αυτοκόλλητο γρασίδι στο πάτωμα, κερκίδες- πολυθρόνες και τηλεόραση 85 ιντσών.

Νέες υπηρεσίες και omnichannel στρατηγική

Οι καινοτομίες του νέου Public δεν σταματούν όμως στο μεγάλο εμβαδόν, την ποικιλία των προϊόντων και τους ειδικά διαμορφωμένους χώρους. Αυτό που κάνει το νέο κατάστημα μοναδικό είναι το «μπουκέτο» των νέων υπηρεσιών που προσφέρει, «παντρεύοντας» ιδανικά το φυσικό κατάστημα με το e-commerce. Έτσι, οι επισκέπτες μπορούν για παράδειγμα να ενημερωθούν για τις τιμές και τα χαρακτηριστικά των προϊόντων από τις βιτρίνες με ψηφιακές οθόνες καθώς και τις ψηφιακές σημάνσεις που βρίσκονται σε όλο το κατάστημα. Μπορούν επίσης να πληρώσουν ανέπαφα σε οποιοδήποτε σημείο εντός του καταστήματος αλλά και να αξιοποιήσουν μια σειρά από καινοτόμες υπηρεσίες.

Για παράδειγμα, έχουν τη δυνατότητα άμεσης παραλαβής των online παραγγελιών τους σε ειδικά σημεία εντός του καταστήματος (pick up points). Επιπλέον, μπορούν να αξιοποιήσουν τη υπηρεσία παραγγελίας από το κατάστημα και παραλαβής σε οποιοδήποτε χώρο αλλά και την υπηρεσία παραλαβής παραγγελίας αυθημερόν από το κατάστημα (Same Day Store Pickup).

Όλα τα παραπάνω εντάσσονται στην omnichannel στρατηγική της εταιρείας, η οποία συνδυάζει αρμονικά όλα τα κανάλια πωλήσεων, φυσικά και ψηφιακά, αλλάζοντας για πάντα τους κανόνες στο retail. Έτσι, μέσα στο νέο κατάστημα Public ο πελάτης βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο, απολαμβάνοντας την καλύτερη εμπειρία shopping και διασκέδασης, με όποιο τρόπο και αν θέλει να τη ζήσει.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις