Ελλάδα

Το ιατρικό ανακοινωθέν για το θάνατο του Θ. Αγγελόπουλου

Σύμφωνα με τους γιατρούς ο Θεόδωρος Αγγελόπουλος ήταν ένας εξαιρετικά βαρύς πολυτραυματίας. ΒΙΝΤΕΟ

Ο κ. Χατζηγιαννάκης Ευάγγελος διευθυντής και χειρούργος στο ιατρικό ανακοινωθέν για τον αιφνίδιο θάνατο του μεγάλου έλληνα σκηνοθέτη, Θεόδωρου Αγγελόπουλου δήλωσε ότι “τον πλησιάσαμε να κάνουμε το ακατόρθωτο” ενώ ήταν βαρύτατα τραυματισμένος.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, όταν ξεκίνησαν οι γιατροί την επέμβαση, είχε ρήξη σπλήνας και αριστερού νεφρού και ήταν αδύνατον να κρατηθεί στη ζωή, γιατί υπήρχε οστική σύνθλιψη του ιερού οστού, του οστού που στηρίζει τη λεκάνη, που επέφερε τέτοια αιμορραγία που δεν μπορούσε να ελεγχθεί με τίποτα. Όπως ανέφερε ο γιατρός χειρούργος “προσπαθήσαμε μέχρι την τελευταία στιγμή για να προσφέρουμε κάτι παραπάνω”.

Ο διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, κ. Γεωργιάδης στο ιατρικό ανακοινωθέν, δήλωσε ότι “δυστυχώς όταν παραλάβαμε τον ασθενή είχε υποστεί ήδη καρδιακή ανακοπή, είχε σταματήσει η καρδιά του και τον υποστηρίζαμε μηχανικά, έτσι ώστε να διατηρήσουμε κάποιες στοιχειώδεις ζωτικές λειτουργίες ώστε να μπορέσουμε να διεκπεραιώσουμε το χειρουργείο.

Ο κ. Γεωργιάδης έκανε γνωστό πως παρά τη μηχανική υποστήριξη έκανε δύο καρδιακές ανακοπές και είχε σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση και σοβαρότατα τραύματα στο θώρακα. Όπως δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης ο έλληνας σκηνοθέτης ήταν ένας εξαιρετικά βαρύς πολυτραυματίας και έγιναν 4 προσπάθειες για να υποστηριχθούν οι ζωτικές λειτουργίες του μετά από τις ανακοπές, αλλά στο χειρουργείο η αιμορραγία ήταν ανεξέλεγκτη και έτσι χάθηκε ο Θεόδωρος Αγγελόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έχασε τη μάχη ο διάσημος σκηνοθέτης Θεόδωρος Αγγελόπουλος μετά από τροχαίο

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τα αποκαλυπτικά μηνύματα του 63χρονου πριν πυροβολήσει τον κουμπάρο του στη Θεσσαλονίκη - «Ήθελε να με βγάλει από την μέση»
«Τον απείλησα ότι θα τον σπάσω στο ξύλο. Ήθελα να τον φοβερίσω να σταματήσει να ασχολείται με την γυναίκα μου», λέει ο φερόμενος ως δράστης που αναζητείται από τις αρχές
Περιπολικό της αστυνομίας σε επεισόδιο με πυροβολισμούς στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης 1
Τα παιδιά του Αλέξη Κούγια απαγορεύουν δημοσιεύματα για την ιδιωτική ζωή και την περιουσία τους – Η ανακοίνωση
Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «σε περίπτωση μη συμμόρφωσης, επιφυλασσόμαστε να προβούμε άμεσα στις αναγκαίες νόμιμες ενέργειες κατά παντός υπευθύνου»
Τα παιδιά του Αλέξη Κούγια 2
«Ευθύνη της πολιτείας η προστασία των Πανεπιστημίων», σημειώνει η πρυτανεία της Νομικής Σχολής για την άγρια επίθεση κουκουλοφόρων
«Η διοίκηση της σχολής ενημέρωσε αμέσως την Ελληνική Αστυνομία για το συμβάν, η οποία ανταποκρίθηκε αλλά όταν έφτασε στο κτίριο, οι εισβολείς είχαν εξαφανιστεί»
O χτυπημένος διδακτορικός φοιτητής της Νομικής Σχολής Αθήνας